[Wisła] Stożek weekend 22, 23, 24 maja
nie parkujcie pod wyciagiem jesli mozecie. owszem gdyby tam byl wiekszy parking to chlopaki z wyciagu by Wam tam spokojnie pozwolili parkowac. gadalem o tym kiedys z nimi. w koncu to wlasnie my zjazdowcy zostawiamy im najwieksze pieniadze wiec to im sie oplaca i chca dla nas robic udogodnienia. ja osobiscie parkuje pod wyciagiem ale tylko dlatego ze mam pozwolenie z nadlesnictwa wiślańskiego na wjazd droga na sama gore i od wlasciciela calego wyciagu na parkowanie. poprostu nadlesnictwo zabrania wjazdu ta droga do wyciagu bez zezwolen. zreszta sa znaki. jak bym nie mial zezwolenia to bym nie wjezdzal tam, te dwiescie metrow mozna sie przejsc:) patrole nadlesnictwa sa, strazy miejskiej tez i mozna dostac mandat niestety. tak bylo w zawdy w zeszlym roku. ale wtedy to co sie tam dzialo to byla jakas makabra... pozatym powiem Wam, ze jest jeden ciekawy zjazd z gory wyciagu na ten nizszy parking przez las (nie trasami z zawodow itd, zupelnie inna trasa) ktorym warto sie przejechac. kilka naturalnych ekstra hopek, wysoka predkosc, troche techniczna. jak ktos bedzie chcial to niech zaczepia mnie, ja napewno sie tamtedy przejade.
http://mrshaper.pinkbike.com/
-
- Kontakt: