Biedny Dres...

Kajtek
Kontakt:

Post autor: Kajtek »

Hallo ?
Czytajcie co chłopak potem pisał!
Drech był przytomny i gotowy do "ataku" nie leżał nieruchomo!
Strasznych kozaków zgrywacie, a jakby was taki gonił to byście pewnie w gacie srali...
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

hm DangerousM. a nie czujesz tego, ze zdarzyla Ci sie jakas akcja, co wielu osobom wydarzyla sie wiele razy:> i od razu piszesz o tym na forum, ze to jest ******? wiesz rob co chcesz... ja tylko wyrazam swoje zdanie i tyle...

i jak to napisales ,,Amen" ...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
emat-e
Kontakt:

[quote="Kajtek"]Hallo ?
...
Strasznych kozaków zgrywacie, a jakby was taki gonił to byście pewnie w gacie srali...[/quote]

dokladnie... pelno tu takich... ;/
Bogusz
Kontakt:

Post autor: Bogusz »

emate, jestes taki dossfiadczony, tyle akcji juz widziales...wiem ze nieobce ci juz nic i czytasz to wszystko z litosc dla zakladajacych posty..przceciez oni nie kumaja bazy...wypieeerdaalaj
N A J D E R
Kontakt:

Post autor: N A J D E R »

No tjaa... Bo juz uwierze, ze kazdy z Was by sie zawrocił napier*** goscia, albo sie na nim bunny uczyć...;/ Nie Wy byliscie w tej sytuacji, wiec nie pier**lić mi tu... A jeśli jesteście tacy bojowi, to... pozazdrościć.
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu
emat-e
Kontakt:

Bogusz sam wypie-rdalaj, nie wiesz o co chodzi, a sie wpi-erdalasz w topic.
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Ja mieszkam przy ulicy kocmyrzowskiej :) Wczoraj kogos tam zabili, byla policja, prokurator, dochodzeniówka i takie tam klimaty. Nowa Huta spoko jest :)
zjeżdżacz
Kontakt:

Post autor: zjeżdżacz »

Jak wiedze dresa to mam ochote mu rozwalić RYJ i taką opinie fagasy sobie zrobiły . A w Krakowiei oklicachich nie mało!
CHWD dresom i WIEŚNIACTWIE !!
adm
Kontakt:

Post autor: adm »

Kura, kozaczków zgrywacie przed kompem...
Kajtek, emat-e, N A J D E R - zrozumienie 100%
zjeżdżacz - to nie pisz, że masz ochotę tylko rozwal i porób fotki...
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?
DangerousMike
Kontakt:

Post autor: DangerousMike »

Hmmm, ten temat nie służył to jechania po sobie, tylko do na śmiewanie się z drechów. Groochas, ja mieszkałem w NH 9, Przy Fatimskiej i Na stokach. Nigdy mi nic nie zayebali. Teraz mieszkam na Ruchaju i mojej starszej ukradli reflektory przeciwmgielne i kołpaki :-) w Renault Clio. Ten kołpaki były oryginalne, ale całkiem rozyebane :-) lool, może 10 zeta za nie dostanie... Emate, szanuje Cię, za twoją liczbe postów. Może nie mash ih tyle co krzywy, ale więcej ode mnie. Mimo to mógłbyś dać sobie na wstrzymanie. Jeśli nie chcesz nie musicz tego czytać.
Co do napierdzielenia temu kolesiowi, o ja mam 15 lat, a on miał gdzieś z 18 i jeszcze mi groził, więc co miałem zrobić/?? Byłem dosyć fachowo wydygany. Zastanówcie się, co piszecie.
Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat....
http://www.northshore.friko.pl
DangerousMike
Kontakt:

Hmmm, ten temat nie służył to jechania po sobie, tylko do na śmiewanie się z drechów. Groochas, ja mieszkałem w NH 9 lat, Przy Fatimskiej i Na stokach. Nigdy mi nic nie zayebali. Teraz mieszkam na Ruchaju i mojej starszej ukradli reflektory przeciwmgielne i kołpaki :-) w Renault Clio. Te kołpaki były oryginalne, ale całkiem rozyebane :-) lool, może 10 zeta za nie dostaną... Emate, szanuje Cię, za twoją liczbe postów. Może nie mash ih tyle co krzywy, ale więcej ode mnie. Mimo to mógłbyś dać sobie na wstrzymanie. Jeśli nie chcesz naprawdę nie musicz tego czytać.
Co do napierdzielenia temu kolesiowi, to ja mam 15 lat, a on miał gdzieś z 18 i jeszcze mi groził, więc co miałem zrobić/?? Byłem dosyć fachowo wydygany. Zastanówcie się, co piszecie.
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

a ja tam nie jestem kozak i sralbym po gaciach ale i tak z daleka wysmialbym goscia az by mi ****** zylka pierdzaca pekla.ahhh te dresy maja kupe w glwie :) :]pozdro
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
DangerousMike
Kontakt:

Dresy mają GÓWNO, a nie "kupe" w głowie.
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

i tak niezły jesteś że sie odwracałeś bo ja to bym tak zapierdalał że by mnie już nie zobaczył :D
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

dangerous mike - widocznie miales szczescie, ja mieszkam na os. Krakowiakow i ostatniu tak kumplowi dojebali ze chlopakowi skladali operacyjnie twarz - spedzil 2 tygodnie w szpitalu.
zjeżdżacz
Kontakt:

Post autor: zjeżdżacz »

nie ma co dalej gadać...
ADM - poprostu nie wychodż z domu bo się biedronki przestraszysz... są tacy co jak zobacza dresa to srają w gacie- oto im właśnie chodzi... (jasne że niechce rozwiącywać sprawy bitką, tak własnie robia prymitywy<pozea obroną własną>)
TRZYMAJCIE TAK DALEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

właśnie trzeba było go dobić poskakać po nim , hamować itd mi osanio też chcieli zawalić rower tyle że na początku było ich dwóch i raz dostałem z pięći a jak reszta zobaczyła co sie dzieje to jeszcze zaczeło biecw moją strone 60 dresów ale uciekłem..............jebać dresów!!!
peys
Kontakt:

Post autor: peys »

Panie niebezpieczny Mike, nie rozumiem jak można szanować kogoś tylko za liczbe postów. Zwykle gdy ktoś mówi za dużo to się właśnie go nie szanuje.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

60 dresow...?

:]
what can I say... ;)
ODPOWIEDZ