[Kraków] dzisiejsza gównarzeria w 134
Krakus_dh, kelahcim666 chłopaki , bez jaj , nie porównujcie Chełmu do Wolskiego. Trochę nie ta długość ani nachylenie.
Jak ktoś lubi tracić czas i nerwy na dojazd, pakowanie się do autobusu - jego problem, ale nie róbcie z tego normy. Dla mnie to zwykłe lenistwo i brak kondycji, bardzo zresztą potrzebnej w tej zabawie.
Jak ktoś lubi tracić czas i nerwy na dojazd, pakowanie się do autobusu - jego problem, ale nie róbcie z tego normy. Dla mnie to zwykłe lenistwo i brak kondycji, bardzo zresztą potrzebnej w tej zabawie.
ravfr Skoro można podjeżdżać to podjeżdżamy autobusem, to nie o to chodzi w tym temacie tylko o bydło w tym autobusie. A co do bydła to tak nie może być nawet nie o to chodzi że przestaną nas w ogóle wpuszczać tylko jeszcze trochę i wstyd będzie w okolice lasku podjechać taka opinia powstanie o riderach. Wniosek prosty jak widzisz bydło reagujesz ale w ten sposób żeby jeszcze większego nie robić.
ravfr
po co offtop? Przecież nikt Ci nie każe jedzić 134... jeśli wolisz sobie podjedzac to ok.
Poza tym kłania sie czytanie ze zrozumieniem... Przeciez tu chodzi o zachowanie GÓWNIARZY a nie o autobus, przeciez to nie wina ani autobusu ani kierowcy że gówniarze własnie w nim zaczely robic bydlo!
z twoich postów wnioskuje iż gówno Cię obchodzi jak społeczeństwo nas postrzega oraz jaka rośnie "przysłość" rowerzystów....
po co offtop? Przecież nikt Ci nie każe jedzić 134... jeśli wolisz sobie podjedzac to ok.
Poza tym kłania sie czytanie ze zrozumieniem... Przeciez tu chodzi o zachowanie GÓWNIARZY a nie o autobus, przeciez to nie wina ani autobusu ani kierowcy że gówniarze własnie w nim zaczely robic bydlo!
z twoich postów wnioskuje iż gówno Cię obchodzi jak społeczeństwo nas postrzega oraz jaka rośnie "przysłość" rowerzystów....
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3853780
Sorry chłopaki ze się podepnę ale ja mam 14lat no ale co nie to miasto ale raz bylem w Krakowie i 134 miałem okazje przejechać to tez mnie paru "gnojków" zaczepiło i ze niby z wielka japa wjechali na mnie ze "k**** wy***** z tym rowerem"(rower stal miedzy pustymi siedzeniami z tylu) no ale co no ja cicho olałem jeden do mnie z łapami kurde... to co robi mój rocznik i młodsi to przeginka u nas w Bełchatowie to to samo jest ... bez wychowania... trasy tez porujnowali ...;/
cepa Może i rzadko jestem na łopacie ale jakoś inicjatywa podchodzenia pod górę mnie nie cieszy..
Wiec nie nabijaj głupich postów i mów za siebie -.-

Ej no sory ale ja jak jeżdżę z kumplami 134 to jakoś umiem się kulturalnie zachować w stosunku co do kierowcy jak i innych bikerów..co sie wszyscy nagle tacy swieci zrobili![]()
"gnojki", "gowniarze", "oni" a moze troche samokrytyki ;p

Wiec nie nabijaj głupich postów i mów za siebie -.-
[Kraków] dzisiejsza gównarzeria w 134
Wojtekrk ojeju ... xD powiedzialem co widzialem
xD

Blotolf ty jesteś akurat najbardziej wykulturowany 
Widzę, że mój temat zwrócił na ten problem uwagę. Cóż niektórzy robią postępy i zmieniają się inni nie mogą chyba przyjąć do wiadomości, że temat został poruszony i jest ważny a także zabolało trochę prawdy więc "nasyłają" na mnie kolegów...

Widzę, że mój temat zwrócił na ten problem uwagę. Cóż niektórzy robią postępy i zmieniają się inni nie mogą chyba przyjąć do wiadomości, że temat został poruszony i jest ważny a także zabolało trochę prawdy więc "nasyłają" na mnie kolegów...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: