NS SUBURBAN + Marzocchi 66
NS SUBURBAN + Marzocchi 66
Witam mam pytanie czy ns suburban z marzocchi 66 pasował by do siebie jeżeli oczywiście bym obniżył skok do 120 mm . Proszę nie wyśmiewajcie się ze mnie ze to idiotyczny pomysł bo nie znam się na tym za bardzo . Moze jakiś inny amor będzie lepszym rozwiązaniem zamiast mojego psylo . Proszę doradźcie mi .
Ps . Amor ma być na QR 20 .
Ps . Amor ma być na QR 20 .
SPRZEDAM:
-Marzocchi drop off triple 2006.
-Piasta Novatec DH41 NOWA!.
gg; 7074319
-Marzocchi drop off triple 2006.
-Piasta Novatec DH41 NOWA!.
gg; 7074319
-
- Kontakt:
nie kombinuj ze zmniejszaniem skoku bo...
no chyba, że masz dostęp to materiałów do zrobienia nowych, krótszych sprężyn, do pieca w którym je zrobisz, do wykresów własciwości materiałów, żeby dobrać odpowiednią progresje, do tokarki, no bo tuleje sie same nie wytoczą
jak bardzo chcesz to robić, to musi to byc 66 jakieś zwykłe, vf, vf2, rv, bo one mają bardzo proste tłumiki i łatwiej jest, bo z tłumikiem hscv nic nie zrobisz
prościej będzie kupić amor o przeznaczeniu takim jak przeznaczenie ramy i jużMaci3k12 pisze:bo nie znam się na tym za bardzo
no chyba, że masz dostęp to materiałów do zrobienia nowych, krótszych sprężyn, do pieca w którym je zrobisz, do wykresów własciwości materiałów, żeby dobrać odpowiednią progresje, do tokarki, no bo tuleje sie same nie wytoczą

http://www.pinkbike.com/photo/1612744
Mam tę rame z pikiem i .... i tak nie urzywam u turna, no chyba ze chce sie pojarac praca, ale pike jest zlym wyborem ogolnie do tej ramy no chyba ze air u turn wtedy mozesz zrobic twardszym, teraz gdybym mial hajs to bym argyle 409 lub innego marzocchi wsadzil, no i geo z 95mm jest akurat, chociaz zastanawialem sie czy by fundamentala sztywnego nie wsadzic....
pozdro
pozdro