Jelenia Góra wstydem rowerzystów?
-
Paczka wysłana w środę 13.05, doszła w czwartek 14.05.BikerJG pisze:w czym sie pograzam?? kupilem amortyzator, zaplacilem za amortyzator 3 dni pozniej (nie 1,5 tygodnia! mam dowody!)
Topik na temat widelca założyłeś 14.05.2009 19:08:08.
Pieniądze doszły:
Data operacji 24-05-2009
Data księgowania 25-05-2009
Czyli 10 dni. Zapłata jest wtedy, gdy fizycznie mam pieniądze.
Jeśli teraz sprzedajesz widelec dalej to też będziesz nowy topik zakładał czy może po prostu dasz odnośnik do starego?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=53397
zuczek09 pisze:A więc pisze wprost rama nie ma tytanowych śróbek i osi chyba że BikerJG je sobie dokupił w co wątpie bo sprzedałem z orginalnymi śróbami bo ti ja mam .
Śruby sprawdzałem, wiekszość była Ti, lecz nie wszystkie. Z resztą mają tłoczone loga Yeti więc nie wiem czy tak łatwo można je było dokupić. Osi nie sprawdzałem ale po fotach widze że jest oryginalna.
krap foxa sprzedalem za 30000zl, stary interes zycia. Tak powaznie to tego bym nikomu nie sprzedal (przydal mi sie na czesci)
a no i masz racje! krap musial bym dac odnosnik do starego tematu!! bo ja ludzi nie oszukuje, tylko ty!
Sewi kilku srub nie dalo sie dokupic. Os nie jest oryginalna, kim ty jestes zeby to oceniac??
wysnuwasz wnioski nie majac pojecia o sprawie. Sewi jesli maszn w domu mlotek zrob z niego pozytek, moze ta ostatnia szara komorka spowoduje impuls!
a no i masz racje! krap musial bym dac odnosnik do starego tematu!! bo ja ludzi nie oszukuje, tylko ty!
Sewi kilku srub nie dalo sie dokupic. Os nie jest oryginalna, kim ty jestes zeby to oceniac??
wysnuwasz wnioski nie majac pojecia o sprawie. Sewi jesli maszn w domu mlotek zrob z niego pozytek, moze ta ostatnia szara komorka spowoduje impuls!
Sam sobie zaprzeczasz. Przecież był w fatalnym stanie! Oszukałem Cię!BikerJG pisze:krap foxa sprzedalem za 30000zl, stary interes zycia. Tak powaznie to tego bym nikomu nie sprzedal (przydal mi sie na czesci)
Aktualnie wynikła dość ciekawa sprawa pomiędzy mną a kolega, i obaj pytaliśmy o to samo pana BikerJG tak się stało że poniekąd robię z nim interes :)chętnie się przypatrzę jak się to wszystko potoczy...to chyba będzie najlepszy sprawdzian 

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
Mówię z góry, nie znam żadnego z Was!!( strony konfliktu)
z trudem przebrnąłem przez cały temat i stwierdzam, że połowa z was nie umie czytać ze zrozumieniem lub czyta to na co ma ochotę, a później się wypowiada.
Ludzie nauczcie się dogadywać. A jak kogoś oskarżacie, że jest oszustem to miejcie do tego podstawy!! a nie tylko zasłyszane historie.
Nie będę osądzał kto kogo oszukał wystarczy ze sami przeczytacie spokojnie cały wątek od początku ze zrozumieniem.
ps na końcu dojedziecie do wniosku ze to idiotyczny temat.
z trudem przebrnąłem przez cały temat i stwierdzam, że połowa z was nie umie czytać ze zrozumieniem lub czyta to na co ma ochotę, a później się wypowiada.
Ludzie nauczcie się dogadywać. A jak kogoś oskarżacie, że jest oszustem to miejcie do tego podstawy!! a nie tylko zasłyszane historie.
Nie będę osądzał kto kogo oszukał wystarczy ze sami przeczytacie spokojnie cały wątek od początku ze zrozumieniem.
ps na końcu dojedziecie do wniosku ze to idiotyczny temat.
-
- Kontakt:
Chodzi o to że pożyczona rama jest trochę nie teges i jak by ja kupił ktoś to był by nie zadowolony...to nie była rama w takim stanie jak by poszła na sell tylko rama która była pożyczona...a pan BikerJG już ma tego dość i puściły mu nerwypplaymo pisze:ps na końcu dojedziecie do wniosku ze to idiotyczny temat

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak czytam takie rzeczy to sie ciesze, ze przesiadlem sie na samochody...
Swojego czasu BikerJG pytal mnie, dlaczego zrezygnowalem z tak dobrego interesu skoro tak dobrze mi to szlo.
Ten i wiele innych temu podobnych tematow wystarcza za odpowiedz.
Cwaniactwo, czepialstwo, szukanie dziury w calym, wieczna zazdrosc, nieuczciwa konkurencja, dwulicowosc i masa innych czynnikow, ktorych ja nie trawie zawladnely scena rowerowa.
Ja pamietam czasy kiedy bylismy zgrana ekipa i z kazdym szlo sie dogadac.
I jeszcze te pieprzone coraz bardziej pogiete ramy i dh widly po 2kg. fsss ( tak tak, jestem ignorantem
)
Co to sie porobilo ;/
Swojego czasu BikerJG pytal mnie, dlaczego zrezygnowalem z tak dobrego interesu skoro tak dobrze mi to szlo.
Ten i wiele innych temu podobnych tematow wystarcza za odpowiedz.
Cwaniactwo, czepialstwo, szukanie dziury w calym, wieczna zazdrosc, nieuczciwa konkurencja, dwulicowosc i masa innych czynnikow, ktorych ja nie trawie zawladnely scena rowerowa.
Ja pamietam czasy kiedy bylismy zgrana ekipa i z kazdym szlo sie dogadac.
I jeszcze te pieprzone coraz bardziej pogiete ramy i dh widly po 2kg. fsss ( tak tak, jestem ignorantem

Co to sie porobilo ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com