Laptop jako napęd zewnętrzny
Laptop jako napęd zewnętrzny
Mam pewien problem: zepsuł mi się napęd dvd w komputerze, a zależy mi na jednorazowym odczytaniu płytki. Czy jest możliwość podłączenia laptopa do pc jako napędu zewnętrznego? Nigdzie w internecie nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie, a chciałbym zainstalować tylko grę, a potem już umieścić ją w wirtualnym napędzie. Pozdrawiam! 

masz 2 opcje
1. polaczyc po sieci, wysherowac caly naped, na stacjonarnym zmapowac dysk sieciowy.
2. na lapie odpalic cos co potrafi zrobic obraz iso i na pc'cie podmontowac deamon toolsem (albo jesli masz win7 to virtualclonedrive od elaborate bytes)
opcja zapasowa, przewal normalnie pliki do katalogu z plytki i uruchom instalatora, jest szansa ze zadziala, albo torrent i zassij sobie kopie oprogramowania ktore posiadasz
1. polaczyc po sieci, wysherowac caly naped, na stacjonarnym zmapowac dysk sieciowy.
2. na lapie odpalic cos co potrafi zrobic obraz iso i na pc'cie podmontowac deamon toolsem (albo jesli masz win7 to virtualclonedrive od elaborate bytes)
opcja zapasowa, przewal normalnie pliki do katalogu z plytki i uruchom instalatora, jest szansa ze zadziala, albo torrent i zassij sobie kopie oprogramowania ktore posiadasz