Porażki rowerowe - foto
KURFA!
Czego się ludzie czepiają tej ramy z pierwszego postu? Koleś zrobił coś cholernie pozytywnego, miał koncept oraz doprowadził go do końca - to jest więcej niż 99% tego forum dokonało, a tu widzę polewka z kolesia na całego :/
Wstydzilibyście się.
Czego się ludzie czepiają tej ramy z pierwszego postu? Koleś zrobił coś cholernie pozytywnego, miał koncept oraz doprowadził go do końca - to jest więcej niż 99% tego forum dokonało, a tu widzę polewka z kolesia na całego :/
Wstydzilibyście się.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl
-
- Kontakt:
jeżeli gość jest z tej ramy zadowolony, to nawet jeżeli czyta te komentarze, ma je w dupie, albo ma do tego taki dystans, ze sam się z tego śmieje. W każdym razie tak zrobiłby człowiek mądry.
KURFA!
Wstydzilibyście się.
To jest stinky i jest tam głowka 1 i 1/8" bo chyba główki pod 1,5" to nie widziałeś.akSiorek pisze:Sam mam taka ramkę i naprawdę główka w stinky jest węższa i wyższa, chyba że jest to kona stinky z główką na 1,5" jeśli takie wgl w tamtym czasie były to się zgodzę że jest to stinkacz.
Poznać to można po wahaczu, kawałku mostu który został przy damperze, tylnych hakach i mocowaniu dampera do ramy. Wiem bo miałem stinkacza.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chciał bym się na tym przejechać
Ja wrzucę to , polecam kobietą robiącym zakupy ale narzekającym na stos reklamówek
http://e-gadzety.net/obr/bikeshop.jpg

Ja wrzucę to , polecam kobietą robiącym zakupy ale narzekającym na stos reklamówek
http://e-gadzety.net/obr/bikeshop.jpg