bogószów gorce, góra chełmiec

dh_maniak
Kontakt:

bogószów gorce, góra chełmiec

Post autor: dh_maniak »

Za kilka dni będe w okolicach miejssca wymienionego w temacie. Słyszałem że na tej górze jest jakaś traska zjazdowa. Czy ktoś tam zjeżdżał?? Czy ktoś zna tę trasę?? Jeśli tak to jaki jest poziom trudności?? Ja jestem między początkującym a średnio zaawansowanym. Niestety mój Stinkacz jest rozłożony na części pierwsze więc będę zjeżdżać na makrokeshu;( Jeśli ktoś tam zjeżdżał to czy może opisać tą traskę i zamieścić link do mapki?? Za wszystko z góry thx.

P.S. Bardzo bym prosił o nie robienie syfu w tym temacie i jeżeli coś się nie podoba to zachować to dla siebie i nie pisać nie na temat.
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

no ja tam tez sie wybieram i wybieram i dotrzec jakos nie moge :(
Bylo juz troszke na forum wiec pogrzeb, moze znajdziesz. Podobno fajne miejsce. ktos z bywalcow moglby skrobnac fajny opis - tez bylbym wdzieczny.
wisnia
Kontakt:

Post autor: wisnia »

Chmmm, no cóż na tej trasie odbyły się w tym roku mistrzostwa Europy w zjeździe. Trasa fajna ale raczej nie dla makrkescha:D są szybkie odcinki po drodze i naprawdę strome zjazdy po zaj.... korzeniach ogólnie spoko trasa, na pewno nie dla początkujących jak ja, wymaga umiejętności.. ogólnie fajna traska urozmaicona... Czas Steve Peat'a oscylował w granicach 3.43, jak go pobijesz na makrkeschu jesteś mistrzem Europy:) Nie ma niestety wyciągu, od strony Wałbrzycha z której popdchodziliśmy z Ekipą jest droga która wije się dookoła góry na sam szczyt. Miłych jazdek:)
Poszukaj w google ME downhill Szczawno 2004, tam są jakieś foty...
no i jest relacja ze Szczawna u nas na stronie www.tey-bikers.prv.pl
Pozdro
ODPOWIEDZ