sprężyna
-
- Kontakt:
sprężyna
witam mam spory dylemat... kupiłem ramkę b. scythe z damperem fox-em dhx 3.0 i sprężyną 550 lbs i niestety jest za twarda... i to sporo. na chwilę obecną znalazłem 2 ciekawe propozycje. 1. sprężyna tytanowa 300 lbs i stalowa 450 lbs. waże 55 kilo i niewiem którą wziąść. zastanawiam się czy gdyby 300 okazała się za miekka uda mi się zredukować to powietrzem w damperku. pozdrawiam i proszę o szybką odp. ps. sprężyny mam w tej samej cenie
życie jest tylko 1. nie zmarnuj go i zapier...
temeraire2007 uzyj szukajki...
http://www.tftunedshox.com/info/spring_calculator.aspx
I nie jesli poda ci inna sprezyne niz ta co masz okazyjnie to kupuj ta, a nie kombinuj, a potem narzekaj, ze damper do dupy. Boost Valve jest jakby na to nie patrzec raczej regulacja tłumienia wiec nie słuzy do tego. Zreszta kupujac zła sprezyne po prostu sobie jazde popsujesz.
http://www.tftunedshox.com/info/spring_calculator.aspx
I nie jesli poda ci inna sprezyne niz ta co masz okazyjnie to kupuj ta, a nie kombinuj, a potem narzekaj, ze damper do dupy. Boost Valve jest jakby na to nie patrzec raczej regulacja tłumienia wiec nie słuzy do tego. Zreszta kupujac zła sprezyne po prostu sobie jazde popsujesz.
A to nie działa przypatkiem jak komora negatywna. Czyli mało powietrza twardy, dużo miękki. Na początku? Nie wiem fn końca o co kaman:) ty se lepiej damper zmien. Ten sprzedaj i kup jakiś który ma full regulacje? A potem myśl jaką by tu sprężyne kupić:)
btw. Zgoliłeś wąsy czy nie? Bo teraz wyglądasz jak chuck noris i może dlatego damper nie chodzi bo się ciebie boi. Że mu olej zabijesz. Ha ha ha to taki offtop.
btw. Zgoliłeś wąsy czy nie? Bo teraz wyglądasz jak chuck noris i może dlatego damper nie chodzi bo się ciebie boi. Że mu olej zabijesz. Ha ha ha to taki offtop.
Karpiel i Duncon to moje zycie
racja !Użyj <szukaj>, znajdziesz odpowiedzi jak wybrać sprężynę. Wielokrotnie temat omawiany. Pozwodzenia.
w poście temeraire2007 nie stwierdziłem znamion narzekania.....Poprostu Koleś prosi o radę , nie o bure....Spaced pisze: a potem narzekaj, ze damper do dupy
Jeeezuuuu, war23 co Ty wypisujesz?!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: