Specialized demo 9 2004-2006
Specialized demo 9 2004-2006
Witam pytanko mam głównie do użytkowników owej ramki , czy mieli jakieś kol wiek problemy z pęknięciami itp wiem ze demo 8 pękały jak ******** , ostatnio nawet zauważyłem na allegro demo 9 pęknięta obok mocowania dampera , sprzedawca się tłumaczył ze jeździ 3 miesiące i pęknięcia się nie powiększają... i wspominał ze w Warszawie parę osób tez tak ma i jeźdźi i nic się nie dzieje czy to prawda ? zapraszam do dyskusji
mam demo 9 2005 rocznik. nic nie peka ani nic sie z nim nie dzieje. Znam tez jeszcze 1 osoba u mnie w miescie co ma demo 9 2005 i tez mu sie nic nie dzieje. Wiec z czystym sumieniem moge polecic ten rocznik.
A co do tego demo na allegro to jest ono pekniete w bardzo dziwnym miejscu poniewaz wiekszosc demo jakie widzialem to pekaly w innych miejscach. Podejzewam ze bylo ostro katowane wiec moze sporo innych wad wyjsc w najblizszym czasie...
A co do tego demo na allegro to jest ono pekniete w bardzo dziwnym miejscu poniewaz wiekszosc demo jakie widzialem to pekaly w innych miejscach. Podejzewam ze bylo ostro katowane wiec moze sporo innych wad wyjsc w najblizszym czasie...
Demo 8 2010 BoXXer Race