mam pytanie , bo nudiz mi się jeżdżenie samemu więc chciałbym poznać paru ziomków z Białegostoku którzy jeżdżą street.mógłbym mi jakiś kolo z biąłego powiedzieć gdzie się spotykacie?
Ee człeku a skateparku nie masz? Podjedź tam i zakumpluj się z nimi. Jest wiele osób jeżdżących w Białym. Najlepiej napisz na forum bikeaction.pl/forum
Ja akurat mieszkam 2 km od Bialego (Wasilków) ;p W wakacje bede tam czesto pewnie (Garaz). Ja Ci radze zebys sie przejechal do sktp wlasnie. Masz stronke : www.garaz.org Znajdziesz tam godziny otwarcia i adres Chcesz to wpadaj kiedys na dirt do Wasilkowa ;p Trzeba u mnie zebrac jakas ekipe bo jak narazie wiekszosc dzieci na komunijnych rowerach tam jezdzi i to rozpieprza, a ja z kumplem nie moge byc tam non stop=/ (otwarcie bylo tydz temu, a regulamin zniklan po 1h od jego ustawienia Oo) Pozdro
dzięks za adres, ja mieszkam na antonikuwoskiej , bliziutko mam do tego skejtparku xD mam zamiar dziś pojechać a co do dirtu w waślilkowie to chodzi o te górki za świętą wodą? bo nei kojarze gdzie mogłoby to być
nieee.. za sw woda nic nie ma.. przynajmniej nic o tym nie wiem ;p Powstal nowy dirt na strzelnicy .. obok stadionu miejskiego... fota gdy hopki byly swiezo usypane : http://www.pinkbike.com/photo/3427984/ . Kojarzysz moze?;>
diabeł Otwarty 1.5 tygodnia temu .. wiec jak narazie jest ok (chociaz jak dalej bedzie tak z tymi dzieciakami to dlugo ten dirt nie pozyje =/) W sumie przydaloby sie podsypac tu i tam.. ale jak tylko pogoda dopisze to sie poprawi loxian Kto i kiedy sie tam zbiera... Ja z kumplem najczesciej jestem rano(przedmioty pozaliczane wiec mozna smigac ;D) ... A kupa dzieciakow po poludniu... i mamy problem z tym zeby ja zwalczyc =/. A co do co dojazdu... Jedziesz po prostu na stadion w Wasilkowie... kogo bys nie zapytal to Ci powie gdzie on jest... nastepnie jedziesz w strone lasku przez betonowe boisko do kosza... i jestes
No i zmula... nie bedzie mnie tam jutro ^^ Przynajmniej nie na rowerze.. bo wlasnie dzisiaj jebla mi szprycha i musze oddac kola do centrowania bo nie chce ich kompletnie zajechac ^^ Jakos w tygodniu bedziemy mogli sie styknac Pozdro.
Pewnie beda tam dzieciaki jak zwykle .. Mojego ziomka tez nie bedzie bo jest w trakcie zakupu roweru za tak powiem i narazie nie ma na czym jezdzic heh.. Spoko zgadamy sie jeszcze A jak chcesz to sam wpadaj ... obadasz teren... i nastepnym razem trafisz bez problemow hehe. Pozdro
Rower odbieram we wtorek albo poniedzialek. Masz wiatrowke? xD Zgadamy sie jakos w tygodniu to sie cos wykmini. Nie ma przeszkod zebys wpadal do nas czesciej jak Ci sie spodoba ;p Jak masz jeszcze kumpli ktorzy jezdza to mozesz ich zabrac Zawsze to sie fajniej smiga w wiekszym gronie. ;D
kurde późno... ja we czwartek ide do pracy już... a co do wiatrówki to ona jest taka rodzinnna Anics SKiff 180m/s prędkość wylotowa. na opony przebicie jak znalazł,
co do ziomków moich to wszyscy jeżdżą "rekreacyjnie" czyli raz na rok... więc raczej dupa , w sumie piszę tutaj bo nie mam z kim pojeździć :d
Byles dziisaj u nas? Chyba Cie widzialem . ;p Bialego signa masz? Akurat szedlem sobie spacerkiem ^^.. zapodaj swoje gg.. mam pytanie co do pracy .. do ktorej idziesz.. bo od jutra mialem pracowac ale koles nas wychujal ..=/.