A ja też o niewiele rzeczy proszę. Proszę o nie wrzucanie torrentow z extremebits. Ta stronka została stworzona po to aby takich torrentow nie udostępniać. Chodzi o to aby zawsze każdy ściągał i seedowal oraz aby torrenty nie dostawały się dla wszystkich internautów. dhcycMaciekxSpróbujcie załatwić sobie zaproszenia.
Fils masz racje, ale chyba jak nie masz konta na EB to niewiele samym torrentem zdzialasz. Spaced racja Twoja wielka i niepodważalna, ja w sumie zaczynałem na EB przypadkiem jako totalny nowicjusz, i szybko ogarnąłem motto tej strony "cos za cos" czytaj. masz nowości dobry transfer, lecz za cenę seedowania.
Na koniec trochę na temat, gdyby nie problemy z netem to juz bym go mial
Troche sie zawiodłem. Clay odpusciłby jankesom w koncu bo to najnudniejsze czesci jego filmów i w sumie szkoda, ze nic o trasach nie było powiedzane jak w first. Mi sie bardzo forma first podobała i wole to niz gadanie tylko o zawodnikach. To tez jest wazne ale omowienie czegos wiecej by sie przydało bo jednak ja filmy jego widze jako cos wiecej niz tylko rowerowe teledyski. Od tego sa chłopaki od 3focusa i Rankin jak moze zdecyduje sie wrócic.
Pod wzgledem montazu , ujec wypas jak dla mnie ...
Jeszcze nigdy film skupiony glownie wokol DH nie zrobil na mnie takiego wrazenaia jak ten , bardzo fajny film ...
Świetny film. Świetny dokument. Świetne ujęcia i muzyka. Przewijający się motyw walki o punkty do generalki sprawił, że film mnie wciągnął nawet mimo tego, że przecież doskonale wiedziałem kto wygrał PŚ. Doskonale ukazane emocje towarzyszące zawodnikom. Łamiący się głos Hilla gdy opowiadał o glebie na mistrzostwach świata wbija w fotel...
Film, który trzeba obejrzeć. Pełen szacun dla Portera. Nie zawiodłem się ani troche.