Więc ja proponuje 13 lub 14 czerwca, termin odległy ale realny, bynajmniej dla mnie, w ten weekend Czarna Góra a pozostałe 2 zwyczajnie mi nie pasują, trzeba oceny podciągnąć .
W przyszły weekend na górze kamieńsk odbędą się zawody cross country oraz jakieś pokazy tzw. downhill i trial. Wiecie może coś na ten temat?. Z resztą zobaczcie sami: http://www.gorakamiensk.nazwa.pl/lato/i ... iew&id=103
Wiesz co byłem w niedziele da się pojeździć na obu trasach tylko po prawej (patrząc od dołu) trzeba naprawić jedną kładkę żeby płynnie przejeżdżać, bo póki co trzeba ją omijać ;/ ale tak ogólnie jest ok
bylem na tej trasie z miesiac temu i jest lepiej trasa przygotowana niz w tamtym roku, jednak ideal to nie jest. PeeJey mozemy sie kiedys ustawic bo mam ekipe 3-osobowa z piotrkowa ;]
Byłem dzisiaj (piątek) i się nieźle przejechałem okazało się, że w tyg tylko grupy min 20 osób, dla mniejszej liczby osób nie włączają wyciągu - na jesieni jeszcze uruchamiali wyciąg nawet dla 1 ridera- więc podszedłem sobie 2 razy i zdechłem :P
Trasy ogólnie luz mimo że było mokro to dało się pomykać.
Byłem dziś i powiem że warunki są dobre. Jest trochę błotka ale tylko miejscami. na lądowaniu z zasysacza, tam gdzie jest ta paleta położona, jest duża kałuża(jak zawsze:P) ale da się ominąć:P Trasa jak najbardziej przejezdna. Chopy można wszystkie skakać. Ogólnie to wybieramy się tam w środę jeszcze raz, bo było bardzo fajnie:D