Czy to jest Dm Ds 4.0 ..?
Czytałem opinie o tej ramie ponoć dość mocna do dużych "sztuców" . Jak myślicie da radę w Dh/Fr..??
Nie dużo wiem o tej ramce bo nie wiem jaki to jest model dokładnie jeśli ktoś wie będę wdzięczny za wskazówkę.
Tak jest to DM DS 4.0. Da radę spokojnie. Uprzedzając twoje pytania: DM DS 3.0 różni się od 4.0 grubością tylnego trójkąta. Po prostu jest pancerniejszy, ale 4.0 też spokojnie wydoli.
Dać da ale do dh bym nie brał - za wysoko suport. Do zabawy w fr z jakimś fajnym amorkiem tak. Wiem bo sam mam tylko 3 i właśnie ubolewam nad tym suportem. Pzdr
Berti_BB a to nie lepiej jeśli ma wyżej umieszczony suport ??..Mniejsze prawdopodobieństwo że zahaczę o jakiegoś kamienia, korzenia ,w sumie nie zastanowiłem się nad tym
Tja niby tak. Nie jest tak strasznie wysoko. Kwestia przyzwyczajenia:) Za to w nic napewno nie przypierdzielisz pedałem.. Wyjeżdżając z garażu na Dragstarze jak miałem jeden pedał w dole to zawsze haczyłem, tutaj nie. Ogólnie polecam DM DS'a, a z tym suportem to kwestia przyzwyczajenia, bo rowerek i tak jest stabilny, chociaż jednak bardziej podchodzi pod FR ramka niż DH:)
No supoprt jest wysoko i trochę stabilności mu brakuje. Obecnie mam dm ds 2.0 12" i bardzo polecam. Jeżdżę z shermanem 170 z przodu ( kombinuje kasę na jakąś 1 półkę ), którego co jakiś czas podomykam, mimio to rama się trzyma. Przeżyła przelota na płaskie z 10m doubla ( za to mój kark poległ tzn. ponadrywałem więzadła). Do fr się znakomicie nadaje, do dh już średnio.