Witam Was, wielkie sorry jesli temat dotyczacy tych obreczy juz byl, ja jednak w szukajce nie znalazlem nic o tych obreczach a tymbardziej w sprzetowni.
Chcialbym Was prosic o Wasze opinie na temat tych obreczy. W przyszlym tygodniu rower idzie na wymiane lozysk oraz obreczy no i chce wlasnie kupic cos mocnego ale tez nie za ciezkiego jak poczciwe double track'i.
Obrecze beda uzywane w moim DH Comp'ie w dh.
Dla scislosci nie latam zadnych 5 metrowych dropow na plaskie, raczej nie robie niedolotow itd.
Obecnie uzywalem single track'ow jednak po 6 latach jazdy troche sie juz zmeczyly i czas je zastapic czyms nowym.
Ladnie prosze o opinie:)
Pzdr!
Sun Rims MTX 31- opinie
Sun Rims MTX 31- opinie
http://mrshaper.pinkbike.com/
Moim zdaniem MTX'y 31 to bardzo dobry wybór. Są mocne a zarazem lekkie ,sam jej używam w DH już ponad rok i jak na razie ani razu się na niej nie zawiodłem. Waże blisko 80 kg i nie mam jeszcze zbyt wyrobionej techniki a mimo to obręcz wytrzymuje naprawdę ostrą jazdę i nie krzywi się. Podsumowując profesjonalnie zaplecione z dobrą piastą powinny Ci bezawaryjnie służyć przez pare dobrych lat.