Korba: Octane One Dh vs Dartmoor Vertical
Korba: Octane One Dh vs Dartmoor Vertical
Witam serdecznie chciał bym się tutaj Was wszystkich zgromadzonych :] zapytać np.:
- Trwałość
- Czy się różnią napisem firmy
- Wasza opinia
THX
- Trwałość
- Czy się różnią napisem firmy
- Wasza opinia
THX
http://www.pinkbike.com/u/kompany/
-
- Kontakt:
Po pierwsze: W tym przypadku to bierz tą która ci sie podoba ponieważ:
Oby dwoje są wykonane z tego samego materiału a co do wagi to róznią się 70 gramami.Ja posiadam Dartmoor Vertical i jest zarąbista.Katuje ją na wszystkie sposoby(Dirt,Street,DH), zaliczam hopy a ona nic. Tak samo napewno będzie z octane one.Ten sam materiał i waga więc bierz . Powiem tak że akurat w tym przypadku to różnią się napisem i to wszystko.A nawet jeżeli przeczytasz gdzieś że gościu po pierwszej hopie ją połamał to to po prostu taki pojedynczy egzemplarz i to wszystko.
Pozdrawiam
Oby dwoje są wykonane z tego samego materiału a co do wagi to róznią się 70 gramami.Ja posiadam Dartmoor Vertical i jest zarąbista.Katuje ją na wszystkie sposoby(Dirt,Street,DH), zaliczam hopy a ona nic. Tak samo napewno będzie z octane one.Ten sam materiał i waga więc bierz . Powiem tak że akurat w tym przypadku to różnią się napisem i to wszystko.A nawet jeżeli przeczytasz gdzieś że gościu po pierwszej hopie ją połamał to to po prostu taki pojedynczy egzemplarz i to wszystko.
Pozdrawiam
-
- moderator
- Kontakt:
Utus O suportach było dużo tematów polecam poszukać i poczytać zanim kupisz 

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
Do czego to ma być? Te korby za trwałe to nie są... W internecie krąży filmik ze złamaną w pół korbę Octane One, a Dartmoora Verticala sam na własne oczy widziałem pogiętego bez żadnych hardcore'ów. Co do suportu to nie kupuj Dartmoor Hard Barr! Padają łożyska jak szalone... Truvativ GigaPipie Team DH sprawdzony, porządny i tani jakby nie patrzeć.
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
-
- Kontakt:
No co ty gadasz? Ja widziałem nawet filmik z gołą babą wiesz?diablos993 pisze:W internecie krąży filmik
Chcąc być dociekliwym to bym ci nawet filmik ze złamanym RFem Diabolusem pokazał ale takie pojedyncze złamane egzemplarze to jeszcze nie powód do osądzania całości.
Być może, że kusi waga. Ramiona Verticali bez zębatki ważą ok 500gram. Hussefelty Howitzer lekko ponad 700 więc do dyscyplin jak 4x, enduro można śmiało brać lżejsze.blackdemon pisze:astanawia mnie po co kupywac te gowniane korby
Sam jakiś czas zastępco jeździłem na OO i dawały radę.