black czy mozo soul x
black czy mozo soul x
Co wybrać ?
Co jest wytrzymalsze?
Amortyzator będzie używany do Streetu i lekkiego dirtu , dualu .
Co jest wytrzymalsze?
Amortyzator będzie używany do Streetu i lekkiego dirtu , dualu .
Oczywiście że mozo
mozo ma płynniejszą prace niż black ma więcej skoku
i możesz je rgulowaćw zakresie 70-140 mm
Ja bym wybrał Mozo
a tak się składa że mam akurat na sprzedaż
Mozo soul x
Piaste funn huru guru
Błotnik sks crusier dh
i Headlock Amoeby do kompletu
Cena za cały komplet na gg. 8722182 bądz e maila magyar@duncon.com
mozo ma płynniejszą prace niż black ma więcej skoku
i możesz je rgulowaćw zakresie 70-140 mm
Ja bym wybrał Mozo
a tak się składa że mam akurat na sprzedaż
Mozo soul x
Piaste funn huru guru
Błotnik sks crusier dh
i Headlock Amoeby do kompletu
Cena za cały komplet na gg. 8722182 bądz e maila magyar@duncon.com
A tam
kupuj mozo od dualboy'a i sie nie zastanawiaj kurde takie sprzecicho z dodatkami a cena tez spoko blak to chu jstwo nie biberz blacka mozo plynniej chodzi i ma wieksze regul;acje bierz Mozo od dualboja i sie nie zastanawiaj bo 2 takiej okazji nie bedzie a do tego masz dodatki :D:D
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
jakos testy bb ba i mr mowia co innego a co twojemu koledze dokladnie sie zepsulo bo wiekszosc osob z dh-zone pisze tylko "mozo juz mojemu kumplowi sie zjebalo" albo "moj kolega ma mozo i jest do dupy" kurwa jak cos piszecie to opierajcie to na wlasnych doswiadczeniach a nie zmyslonych historyjkach o "...ciocia dziewczyny stryjka kolegi miala syna ktory polamal dragstara..." moim zdaniem mozo to zajebisty amorek mialem okazje pobawic sie nim w sklepie i czytalem recenzje - nic tylko brac a tu masz zajebistacka okazje
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
o blacku mam ****** zdanie. zyeb pogial korone czy jakos tak ;) i przy ugieciu amrioa kolo o booster ociera :p poza tym innemu znajomemu tlumiki we przeciagu pol roku poszly przy wcale nie intensywnej jezdzie :D
pomijajac juz fakt hujowej pracy, wypadajaca regulacje ;)
ps. mozo bym bral ale nowke ze sklepu. teraz za tysiaka mozna dorwac :D
opinie ludzi ktorzy jezdza sa super a narzekaja Ci co ich nie maja hehe ;p
pomijajac juz fakt hujowej pracy, wypadajaca regulacje ;)
ps. mozo bym bral ale nowke ze sklepu. teraz za tysiaka mozna dorwac :D
opinie ludzi ktorzy jezdza sa super a narzekaja Ci co ich nie maja hehe ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Znam produkty Answer'a od kilku generacji i po raz pierwszy kupiłem przedni amor nie z nampisem Manitou a jest to MOZO. Dlaczego dałem się przekonać, bo czytuje jankeskie listy dyskusyjne a tam jest bardzo dobrze notowany. Nawet dostał nagrodę jednego z magazynów rowerowych a tam nie dają dla jaj tytułu PRODUKT ROKU (w sumie przez przypadek znalazłem informacje że ktos go sprzedaje w Polsce bo już chcaiłem kupować za granicą - cienki ten marketing Duncona, oj cienki). Przejedziłem pierwszy sezon na MOZO w sumie jakieś 1800km i Ci którzy piszą coś przeciw temu amorkowi po prostu pitolą!!
Amor jest bardzo dobrze wykonany i już w tym miejscu robi lepsze wrażanie niż BLACK czyli nie ma części z plastiku, wszystko jest metalowe i świetnie wykonane. Tak samo w środku, bo juz go rozbierałem po troszę z ciekawości po wtóre wymieniłem olej na silikonowy o mniejszej gęstości. I teraz mój MOZO działa jak FOX a kosztuje mniej niż produkty Answera.
A przy tym wszystkim cena amora jest nie do pobicia.
Miłej jazdy życzę.
Amor jest bardzo dobrze wykonany i już w tym miejscu robi lepsze wrażanie niż BLACK czyli nie ma części z plastiku, wszystko jest metalowe i świetnie wykonane. Tak samo w środku, bo juz go rozbierałem po troszę z ciekawości po wtóre wymieniłem olej na silikonowy o mniejszej gęstości. I teraz mój MOZO działa jak FOX a kosztuje mniej niż produkty Answera.
A przy tym wszystkim cena amora jest nie do pobicia.
Miłej jazdy życzę.
a moj kolega ma cala kolekcje rowerow HASA.Wszystkie modele sa na mozo,nawet te najwyzsze i kazdy ale to kazdy dziala jak zadka kupa :/
ja mialem dwa blacki,napieram na nich ile wlezie i sa cale,fakt trzeba je czesto serwisowac,ale masz 2 lata gwarancji i amora ktory przoduje w swojej cenie pod wzgledem wytrzymalosci
ja mialem dwa blacki,napieram na nich ile wlezie i sa cale,fakt trzeba je czesto serwisowac,ale masz 2 lata gwarancji i amora ktory przoduje w swojej cenie pod wzgledem wytrzymalosci
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
krzywy, przekrecasz troche, ja go nie pogialem, z nim cos bylo nie tak i generalnie NIE KUPUJCIE ROWEROW W SKLEPIE NA KRASINSKIEGO BO CHUJE TAM SA, HOWG. a black jest fajny, ale "ciut " za miekki, nietrudno go dobic prawie do konca i sprawia wrazenie jakby wnetrze mial z plastiku :/ , chyba zreszta tak jest. Ale ten amorek bardziej nada Ci sie do fr, chociaz moim zdaniem dla poczatkujacego za bardzo nie ma to znaczenia.
-
- Kontakt:
[quote="Dunadan"]jakos testy bb ba i mr mowia co innego [/quote]
czytalem tylko 1 z tych testow (skan na str dc) i tam byl testowany pod katem enduro, a nie streetu, czy dualu, wiec nie gadac ze taki zaje.bisty, bo w krosiarskiej gazecie tak napisali
czytalem tylko 1 z tych testow (skan na str dc) i tam byl testowany pod katem enduro, a nie streetu, czy dualu, wiec nie gadac ze taki zaje.bisty, bo w krosiarskiej gazecie tak napisali
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
ja jezdze na blacku ponad rok i jest zajebisty, jesli chodzi o tłumiki to faktem jest ze prawie wszyscy którzy maja blacki je wymieniali ale zazwyczaj tylko raz:)
dlacki sa doscy wytrzymałe, widziłąem dziecioły przy którcuh dj by sie połamał a black złapał lekie luzy na koronie
serdecznie polecam ci blacka bo w tej cenie, moim zdaniem, lepszego amorka nie znajdziesz
dlacki sa doscy wytrzymałe, widziłąem dziecioły przy którcuh dj by sie połamał a black złapał lekie luzy na koronie
serdecznie polecam ci blacka bo w tej cenie, moim zdaniem, lepszego amorka nie znajdziesz
mtb to ***