Działanie napinacza BOP
Działanie napinacza BOP
Znalazłem taki filmik obrazujący uczucia ridera ujeżdżającego napinacz bopa: http://www.pinkbike.com/video/83274/
Polecam słuchawki na uszy i dobre wsłuchanie się w przesłanie ridera
Polecam słuchawki na uszy i dobre wsłuchanie się w przesłanie ridera
i?
jeśli pointa jest bardziej wyszukana niż "jeśli nie chcesz dołączyć do przeklinających posiadaczy taniego, gównianego napinacz to nie kupuj go" to ja jej nie wychwyciłem chyba...
jeśli pointa jest bardziej wyszukana niż "jeśli nie chcesz dołączyć do przeklinających posiadaczy taniego, gównianego napinacz to nie kupuj go" to ja jej nie wychwyciłem chyba...
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SzyszkaRider mylisz się. Najgłupszy/ Beznadziejny temat miesiąca to ten http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=53884
-
- Kontakt:
MG wystarczy że temat założony i autor pokazał "klasę". Napinacz tani ale jak jest się kumatym można coś z nim zrobić, a nie tylko bezmyślnie kląć.
wojtasu relanium to tabletki, melisę piję się na uspokojenie...
edit:
Chodzi o to że właśnie takich tematów jest zatrważająca ilość, po co komu takie badziewie ? Usłyszy taki kilka przekleństw w filmiku i musi całemu światu się pochwalić, darujcie sobie takie tematy, setny raz powtarzane pytania o ochraniaczach itd... Btw, jeśli dziwnym jest to że męczy mnie kolejny debilny temat, przekleństwa (sam przeklinam ale dumny z tego nie Jestem i walczę z tym jak mogę), itd... W takim razie jestem dziwny, nawet bardzo..
Edit2:
Btw jest temat zbiorczy do filmów z netu, ten nie jest ani śmieszny ani fajny, ale ostatecznie można by go tam podpiąć.
Powiem szczerze że zakładając konto na tym forum miałem 18 lat (4 lata temu) i przeszło rok nic nie pisałem na forum, jedynie czytałem, ponieważ czułem że Moje wypowiedzi nic nikomu nie dadzą, jedynie czytałem i czytałem, teraz też pewnie nikogo nie obchodzi co pisze, ale co poniektórzy powinni przyjąć do świadomości to co pisze, przemyśleć i może wyciągnąć wnioski...
wojtasu relanium to tabletki, melisę piję się na uspokojenie...
edit:
Chodzi o to że właśnie takich tematów jest zatrważająca ilość, po co komu takie badziewie ? Usłyszy taki kilka przekleństw w filmiku i musi całemu światu się pochwalić, darujcie sobie takie tematy, setny raz powtarzane pytania o ochraniaczach itd... Btw, jeśli dziwnym jest to że męczy mnie kolejny debilny temat, przekleństwa (sam przeklinam ale dumny z tego nie Jestem i walczę z tym jak mogę), itd... W takim razie jestem dziwny, nawet bardzo..
Edit2:
Btw jest temat zbiorczy do filmów z netu, ten nie jest ani śmieszny ani fajny, ale ostatecznie można by go tam podpiąć.
Powiem szczerze że zakładając konto na tym forum miałem 18 lat (4 lata temu) i przeszło rok nic nie pisałem na forum, jedynie czytałem, ponieważ czułem że Moje wypowiedzi nic nikomu nie dadzą, jedynie czytałem i czytałem, teraz też pewnie nikogo nie obchodzi co pisze, ale co poniektórzy powinni przyjąć do świadomości to co pisze, przemyśleć i może wyciągnąć wnioski...
SegatiV dziwny jakiś jesteś... Autor tematu pokazał tylko to co znalazł w necie i tyle. Mało takich linków tu... Nie wiem czy ten napinacz tak łatwo ustawić, paru kolegów miało, jak gnie się w rękach niewielkim nakładem siły to trudno by coś napinał. A Twojego poprzedniego posta już w ogóle nie rozumiem, może za głupi jestem 

-
- Kontakt: