La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady...

Damian04
Kontakt:

Post autor: Damian04 »

Jak cudownie sie czyta ten artykuł... :D aah marzenia :D

Jak to wszytko wypali to to... to będzie przegięcie ! Trzymam kciuki !!! :D

Pozdro
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
koreszko
Kontakt:

Post autor: koreszko »

Wątpię żeby to wypaliło, pierwszy raz o tym słyszę, i kiedy to w ogóle zaczęli budować, i jak mieliby skończyć w sierpniu to chyba w 2012 roku, hehehehehe, ale nie wiem do końca.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

MareKambo pisze:
whistler in Poland ; Wink
Ta, już to widze
MareKambo byłeś, widziałeś? nie to proszę Cie nie wypowiadaj się na ten temat!

koreszko człowieku małej wiary! ciesz się, że mieszkasz rzut beretem i będziesz mieć blisko
Fade
Kontakt:

Post autor: Fade »

Dokładnie.Pewno 90% osób wypowiadających się na forum tam nie było i nie ma zielonego pojęcia czy coś tam się rusza ale będą się wypowiadać.Rzygać się chce jak się czyta wypowiedzi takich pesymistów.Jasne najlepiej powiedzieć nie było,nie ma i nie będzie,nie uda się i w ogóle załamka nie jeździmy na rowerach bo w PL nie ma takiej opcji.
Gratulacje za inicjatywę Qajo,oby więcej było takich ludzi jak on to może się rozwinie ten sport w naszym kraju.Trzeba walczyć!!!!
KFP
Kontakt:

Fade małe sprostowanie 99,9% osób z forum tam nie było
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

A ja proponuję by zamiast opowiadać o tym co będzie i snuć plany i marzenia przedstawić jak już będzie. Wiele osób snuło już gigantyczne plany i zawsze jakoś nic z tego nie wyszło. Więc nie ma co debatować naskakiwać itp. Napiszcie jak już coś będzie gotowe. Do tego czasu to zwykłe opowieści bajkowej treści.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

o mamo :D jaaraaam się :)

ja tam każdemu kto coś robi w temacie ruszenia tego sportu w polsce mówie: POWODZENIA STARY, masz u mnie piwo :D może moje dzieci urodzą się w kraju nie tylko korupcją, ale i rowerami słynącym :D
Fade
Kontakt:

KFP Hehe fakt
Steel2 Czemu?Ktoś tam napisał że Qajo macha łopatą,że ogólnie coś się dzieje,więc może nie do końca bajki jednak?
Mam lepszy pomysł,niech się wypowiadają osoby które tam były i te które wierzą że coś tam będzie a niedowiarki niech poczekają i ewentualnie kiedy nie wypali powiedzą A NIE MÓWIŁEM.Bo denerwujące jest jak ktoś się stara a tu tona osób na forum napisze NIE UDA CI SIĘ.
Steel2
Kontakt:

_blonDIE_ pisze:"Pierwszy zbudowany profesjonalnie i na dużą skalę ośrodek przeznaczony do wyczynowej jazdy na rowerze górskim "La’Vorta- freeriders spot" powstaje na górze Laworta w Ustrzykach Dolnych, w Bieszczadach.
_blonDIE_ pisze:Impreza inauguracyjna obiektu planowana jest na sierpień.
Fade pisze:Ktoś tam napisał że Qajo macha łopatą,że ogólnie coś się dzieje,więc może nie do końca bajki jednak?
Hmm już wiesz dlaczego ?
Fade
Kontakt:

Tom@s pisze:
artykuł jest trochę przejaskrawiony i w zasadzie przedstawia plany tego co ma powstać, ale prace już się zaczęły, działają już chyba dwie trasy o ile się nie mylę... albo jedna...

ogólnie to Qajo siedzi w łopatą i działa xD
Ok źle doczytałem,myślałem że Tom@s już tam był.Ale ktoś napewno był i potwierdzi czy coś jest czy nie ma,więc przestańcie siać pesymizm,bo ludzie się tym zarażają.
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Steel2 ty uważasz, że ciebie ktoś chce słuchać :?: :?: :?: Siedzisz tylko przed monitorem i narzekasz, bo tak najłatwiej. Rusz dupsko i zrób coś konstruktywnego.
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

Wszytsko pieknie ladnie tylko jedno ale, czemu nazwa tego miejsca nie jest po polsku ???

powinno byc po polsku!!!!!!!!!!!
????
Fade
Kontakt:

FreeMan Może po to żeby ludzie zza granicy się tam dobrze czuli :) Ale też wolałbym PL nazwę.
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

no tak, ja jak jade za granice to tam nie ma polskich nazw - i źle sie czuje :)
????
KFP
Kontakt:

spokojnie nazwa będzie polska przez W nie przez V czyli Laworta blablabla... od nazwy góry, a zdjęcia i oficjalne info co do tej pory jest zrobione oraz co się dzieje pojawią się w odpowiednim czasie - nie mnie o tym decydować :)
Steel2
Kontakt:

ablee - nikt Ci nie każe czytać moich wypowiedzi. Możesz je ignorować. I nie mów mi co mam robić sam dobrze sobie z tym radzę. I dowiedz się co to narzekanie a co to logiczna ocena. Nie odpisuj, szkoda klawiatury.
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

Steel2, ja ogolnie w wiekszosci przypadkow podzielam Twoje zdanie i je bardzo szanuje, ale pragne zauwazyc, ze Twoj realizm czesto zahacza o skrajny pesymizm, jak jest w tym momencie. Skoro w mediach pojawiaja sie informacje o czyms takim to znaczy ze cos sie rusza. Nawet jesli nie wyjdzie tak pieknie jak mozemy przeczytac, to i tak jest to duzym krokiem do przodu w stosunku do tego co bylo calkiem niedawno (kiedy chociazby legalna trasa DH byla rzadkoscia). No ale masz racje - na razie nie ma sie co podniecac, pozostaje czekac na dalsze wiesci.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Opis brzmi za pięknie jak na polske ;p
Staram się zbytnio nie napalać bo potem nic nie wyjdzie i się zawiode :P
ale jeśli się uda.... łoo :D
koreszko
Kontakt:

Post autor: koreszko »

KFP ja się ciesze, że mieszkam blisko, chodzi mi o to, że nic dokładnie nie wiadomo na ten temat, jak mówiłeś nie było tam 99,9%, ale jak to fakt to super!, trzymam kciuki za tym projektem!
ODPOWIEDZ