Pierwszy wyjazd w góry gdzie?
-
- Kontakt:
Pierwszy wyjazd w góry gdzie?
Siema wszystkim,
Takie mam pytanie co polecacie na pierwszą wizytę w górach na zjazdówce
Jeżdżę od 4 lat głownie łódzkie miejscówki i Kamieńsk, nigdy wcześniej nie udało mi się dalej wyrwać i chciałem się zapytać co doradzacie na pierwszą górską wyprawę,
Polska Szczyrk? Wisła?
Czy lepiej uderzyć do Czech lub Słowacji?
Może jakieś miejscówki w Austrii lub Włoszech?
Odległość nie gra specjalnie roli
Pozdro i z góry dzięki za odp.
Takie mam pytanie co polecacie na pierwszą wizytę w górach na zjazdówce
Jeżdżę od 4 lat głownie łódzkie miejscówki i Kamieńsk, nigdy wcześniej nie udało mi się dalej wyrwać i chciałem się zapytać co doradzacie na pierwszą górską wyprawę,
Polska Szczyrk? Wisła?
Czy lepiej uderzyć do Czech lub Słowacji?
Może jakieś miejscówki w Austrii lub Włoszech?
Odległość nie gra specjalnie roli
Pozdro i z góry dzięki za odp.
Hello yellow-belly...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak pierwszy wyjazd w góry z rowerem to żeby się nie przestraszyć to polecam Szyndzielnie , Szczawnicę a jak Ci ta miejscowość nie wytsraczy to jedż na Kluszkowce
Pewnie dużo osób napisze ,że w B-B nie ma porządnych gór , lecz jeśli jest się pierwszy raz w górach to moim zdaniem ta szyndzielnia na pierwszy raz powinna wystarczyc , żeby tarczę spalić

Pewnie dużo osób napisze ,że w B-B nie ma porządnych gór , lecz jeśli jest się pierwszy raz w górach to moim zdaniem ta szyndzielnia na pierwszy raz powinna wystarczyc , żeby tarczę spalić

-
- Kontakt:
Jesli chcesz Włochy i cos spokojnego to jedz sobie do Livigno. Trasy przyjemne, dlugie, dobrze przygotowan ale niezbyt hardcorowe. Na miejscu mozesz poprosic o przewodnika ktory pokaze wiekszość wariantów. No i prawdziwa strefa bezcłowa w tym miasteczku!
Rockets Crew! [url]http://www.facebook.com/rockets.crw[/url]
Jedź do Szczyrku dużo tras urozamiconych i prawdziwy potencjał DH.
Żar jest płaski i sporo za drogi! Myślenice myślę że wydolą, a najbardziej kocham Zakopane, szczególnie Szymaszkową(trasa DH z wieloma wariantami FR) oraz Harenda też przyjemne DH
Żar jest płaski i sporo za drogi! Myślenice myślę że wydolą, a najbardziej kocham Zakopane, szczególnie Szymaszkową(trasa DH z wieloma wariantami FR) oraz Harenda też przyjemne DH
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec