Brak sprzętu na rynku wtórnym
Brak sprzętu na rynku wtórnym
Ostatnio daje się zauważyć dość konkretny brak sprzętu ( na rynku wtórnym) typu amortyzator czy rama zwróciłem na to uwagę bo sam teraz szukam 66 rc2x 2007 i naprawdę ciężko jest znaleźć - nie ma nic ciekawego na allegro, dh-zonie, hcfr, gumtree.
Właściwie w tym temacie chciałbym zapytać się czy znacie ludzi którzy sprowadzają takie cześć w rozsądnych cenach bądź posiadają już takowe.
Myślę że taka wiedza przyda się innym również.
Właściwie w tym temacie chciałbym zapytać się czy znacie ludzi którzy sprowadzają takie cześć w rozsądnych cenach bądź posiadają już takowe.
Myślę że taka wiedza przyda się innym również.
no troche brakuje sprzetu na naszym rynku nie powiem... co roku bylo ciezej kupic/sprzedac cos w sezonie ale teraz jest naprawde ciezko...
sam ostatnio wyprzedawalem caly rower bo kupilem inny i gdyby nie to ze 2/3czesci sprzedalem kolegom to bym sie z tym bujał i bujał pewnie..nawet po dosc niskich cenach...
a co do sprowadzania... o 66/888 06-07 to nawet za granica dosc ciezko jest za przyzwoite pieniadze kupic... a w PL to juz wogole masakra...
sam ostatnio wyprzedawalem caly rower bo kupilem inny i gdyby nie to ze 2/3czesci sprzedalem kolegom to bym sie z tym bujał i bujał pewnie..nawet po dosc niskich cenach...
a co do sprowadzania... o 66/888 06-07 to nawet za granica dosc ciezko jest za przyzwoite pieniadze kupic... a w PL to juz wogole masakra...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Panowie w połowie sezonu sprzedaja tylko kontuzjowani i inni przypieci do muru. Czekac do konca sezonu albo wylozyc kase na cos drozszego. Ceny na koniec sezonu sa nizsze nie bez powodu. Mniej ludzi chce kupic, wiecej chce sprzedac. Prosta ekonomia.
A co do kontaktów to wystarczy przekopac giełdy zagraniczne. Sprowadzanie było tu opisywane juz milion razy.
A co do kontaktów to wystarczy przekopac giełdy zagraniczne. Sprowadzanie było tu opisywane juz milion razy.