Czesc
przegladalem wlasnie liste uzytkownikow dh żyga i jest kupe jakis osob zalogowanych niewiadomo po co bo sie wogule nie maja postow i sie nie udzielaja na forum, pewnie nawet i tak nie przegladaja forum
Cześć
Ja jestem zalogowany i nie udzielam się bo jestem początkujący i nie znam się dobrze na rowerach a wszystkie informacje można znaleść szukając ale codziennie przeglądam forum
Ja jestem wlogowany i rzadko zabieram głos. A tego posta piszę nie żeby się usprawiedliwić tylko żeby zaspokoić ciekawość zakładającego ten temat. Forum przeglądam często ale pisze tylko wtedy kiedy naprawdę mam coś rzeczowego do powiedzenia. I gdyby więcej osób tak robiło to nie było by tylu bezsensownych tematów.
no wlasnie jest chyba z 2000 zarejestrowanych osob z czego moze z 400 ma chociaz po 1 poscie. nie wiem po co to ie rozumiem po co sie niektorzy loguja jak i tak gowno pisza
a co Ci to przeszkadza??? Jakis obowiazek pisania postow tu jest??? I co Cie wogole interesuje, czy ktos sie loguje czy nie??? To nie Twoja sprawa. Zajmij sie lepiej swoimi problemami i zostaw ludzi w spokoju.
wogole to jest lipa z ogolno dostepnym forum bo kazdy dres sobie moze na nie wejsc podpatrzec rower czy cos i ukrasc jak zobaczy na ulicy bo bedzie wiedzial ze dobry ... i pewnie B!k3r'owi chodzilo o to ze te 1600 osob ktore sie nie udzielaja moga byc dresami czy cos ...
dokładnie ludzie którzy są zalogowani ponad miesiąć i 0 postuw wynocha, a jaezeli chcesz przeglądać forum to nie trzeba się logować. NIKOM jak by ci to wytłumaczyć...siedzisz w tym :P tak jak te 1600 osób którzy się udzielają:D
No, bardzo dobry pomysł zeby wypierzyc tych co nie maja juz 300 postow po tygodniu od zalogowania sie! widac ze nie wszyscy uzywaja glowy zgodnie z przeznaczeniem. nie kazdy ktory jest zalogowany ma na.jebac tych postow zeby tylko miec liczbe 333 pod swoim nickiem. :/ ja takze nie mam trzy cyfrowej liczby i sie nie martwie. odpowiadam na tematy ktore mnie interesuja i pomagam tam gdzie znam problem a nie napie.rdalam odpowiedzi do kazdego pytania. Widac ze 8!k3r juz nie ma co robic w domu tylko szuka takich pierdoł. qrwa wyczyscic rower, wyjsc na bika, pocwiczyc jakies nowe tricki a nie zakładać nowe (czytaj: niepotrzebne) posty.