Hej
Wiadomo już coś o zawodach downhill-owych w Brennej? Znalazłem tylko info, że odbędą się na stoku Starego Gronia 4(treningi) i 5 (zawody) lipca.
Wie ktoś może o regulaminie albo zgłoszeniach?
Z góry dzięki.
Pozdro.
dziś byłem się przejść po trasie. ponad połowa już jest zrobiona przez organizatorów ale jest trudniejsza od tej rok temu: głównie idzie po lesie na jednej polanie jest fajna hopa ok 6-10 m. W jednym miejscu w dolnym odcinku trasy widzialem hardkorowego dropa ok 1,5m(płaskie lądowanie) na bande 90 w lewo, chyba że po tym sie bedzie zjeżdżać.dużo zakrętów w lesie na korzonkach więc zawody zapowiadają się bardzo ciekawie na płynnej techniczno-szybkiej trasie.:D
trasa przecina orczyk w 2 miejscach(jeśli pójdzie tak jak myśle) więc ktoś może mieć małą schize jadąc po trasie jak nagle wyskoczy mu ktos na orczyku.Pytałem sie organizatora to wpisowe ok 20 zl
Ta drewniana hopa to jakieś jaja...deseczki jak karton...i brzoza nie jest dobrym budulcem na podpory...
Choćby moje umiejętności na to pozwalały...to dziękuje nie skacze na tak lichej konstrukcji...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
dh3ride Nie robiłem fotek po lasach poniewaz trasa jest tylko wyznaczona kawałkami taśmy na drzewach gdzie ma iść. aenim trasa wyglądała na 60% zrobiona, górna część nie jest zabardzo oczyszczona z traw i gałęzi więc w tym tygodniu bedą ją jeszcze budować.Treningi wnioskuje że będą od soboty. KROM@ Nie wiem spytaj się organizatora, ja tylko przeszedłem się trasą. NoldorekHopa nie jest gotowa ponieważ leżały koło niej palety i sprzęt do montażu, napewno ją jakoś umocnią(skakaliśmy po niej rytmicznie w 2 osoby to nawet nie drgneła:D ).
KROM@ zabierz się z całym inwentarzem na zawody to pogadamy :P Wiem fajnie klimacik itd, ale zawody toco innego, więcej bagażu trzeba, a i zmęczonym nie można być itd, itp w ostateczności pociąg zostaje.... Wy jak jedziecie ?
Siema wszytskim mam w planach jechac w wakacje do brennej(nie na zawody) i moje pytanie dotyczy tej trasy- jest ta trasa caly czas czy tylko podczas zawodów i czy jest tam normlany wyciag krzeselkowy? Jak sie dostaje do gory?