Rst Launch Ra Problem
Rst Launch Ra Problem
A mianowicie
1.Co zrobić żeby chodził płynnie ?
2.jak odkręcić lagę w której znajduje się sprężyna ?
1.Co zrobić żeby chodził płynnie ?
2.jak odkręcić lagę w której znajduje się sprężyna ?
-
- Kontakt:
Ziomuś w szukajce napewno jest bo gdzieś koło grudnia jeden z forumowiczów mi to ładnie opisał w jednym z wątków.
Ja waże 65 kg, wyciągnąłęm CAŁY ealstomer i z 2m dropu dobija ale jest jakaś tam taka fajna sprawa( chyba skok negatywny) że ostatni cent nie wchodzi. Chodzi jak nowiutkie duro z rozkręconymy do połowy regulacjami. Lepiej chodzić nie da rady
Nie lej oleju, chyba że nie masz hampla bo dołem troche mocno wycieka. Daj troche jakiegoś smaru
Jak sprężyne wyciągnąć??? Weź odkręć to pokrętło kombinerkami, tylko uważaj żyby nie rozpierdzielić bo ono jest z niezbyt fajnego materiału. Potem jest troche zabawy z włożeniem jej spowrotem, ja wkładałem ją 2 dni
W pierwszy się delikatnie wkurzyłem i poszedłem w uj , a drugiego, już na spokojnie w pół godzinki to zrobiłem.
A tak wogóle to polecam całego go rozebrać, wyczyścić nasmarować i złożyć.
Mam nadzieje że troche pomogłem
Jak coś to pisz
Ja waże 65 kg, wyciągnąłęm CAŁY ealstomer i z 2m dropu dobija ale jest jakaś tam taka fajna sprawa( chyba skok negatywny) że ostatni cent nie wchodzi. Chodzi jak nowiutkie duro z rozkręconymy do połowy regulacjami. Lepiej chodzić nie da rady

Nie lej oleju, chyba że nie masz hampla bo dołem troche mocno wycieka. Daj troche jakiegoś smaru
Jak sprężyne wyciągnąć??? Weź odkręć to pokrętło kombinerkami, tylko uważaj żyby nie rozpierdzielić bo ono jest z niezbyt fajnego materiału. Potem jest troche zabawy z włożeniem jej spowrotem, ja wkładałem ją 2 dni

A tak wogóle to polecam całego go rozebrać, wyczyścić nasmarować i złożyć.

-
- Kontakt: