Pochwalmy się sewisem- Dobry serwis+Miasto+Ulica

Wujek_Ray
Kontakt:

Pochwalmy się sewisem- Dobry serwis+Miasto+Ulica

Post autor: Wujek_Ray »

Otóż wpadłem na taki pomysł żeby każdy mógł napisac w tym temacie o najlepszym serwisie rowerowym w miescie w którym mieszka lub z którego korzysta.Chodzi o opinie o tym serwisie,czy jest drogo i najważniejsze czy dobrze robią :):):):).Nie podajemy nr telefonów i nazwisk bo przecierz ktoś może sobie tego niezyczyć
No to ja zacznę na sam początek:

Cieszyn, ul. Hajduka 10- Serwis rowerowy ''Totem''(koło PKP)
Opinia: Po prostu nic dodac nic ujac. Bardzo dobra robota, niskie ceny, gość zna sie na rzeczy i może doradzić jaki sprzęt lepszy.Duży wybór sprzętu , no i oczywiście bardzo dobra robota.Jak zrobi to porządnie!!!!!!!

powiem jeszcze tyle że zwiedziłem dużo serwisów i tylko ten okazał się dobry :):):) Polceam go wszystkim bo naprawdę warto!!!!!!!!
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Vario bikes - Kraków , Józefińska 4

gosc mega zna sie na zawieszeniu , zawsze jak dzieje sie cos powaznego oddaje tam i wszystko jest super. Ceny bardzo dobre i gosc robi baardzo porzadnie. Kiedyś robil dla mnie po godzinach zeby zdazyc w terminie który obiecał. Zna sie super na zawieszeniu + robi tez bardzo dobrze pozostałem rzeczy. POLECAM !
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

W Zamościu sa dwa serwisy warte uwagi. Obydwa to osoby prywatne, bo to co robia "fachowcy" w sklepach to wola o pomste do nieba... Chyba ze dziadek w Moto, bo on sie zna, ale nie robi amortyzatorow i innych bardziej skomplikowanych rzeczy.

1. Marcin B. (ludzie z Zamoscia wiedza o kogo chodzi) - chlopak robi wszystkie amory (przednie), hamulce, kola etc. Na tym co robi zna sie jak malo kto i ogolnie polecam.

2. Ja - zakres uslug identyczny jak powyzej, jakosc podobnie ;).

Robimy raczej tylko dla znajomych, wiec jesli chodzi o serwis w Zamosciu to jest cienko.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
macieq
Kontakt:

Post autor: macieq »

Bielsko-Biała
ul. Cieszyńska 14
Serwis przy sklepie Maribex - U Jarka

Moim zdaniem jest to najlepszy serwis w Bielsku. Serwis jest profesjonalny, ma dobre narzędzia, ogólnie Jarek (jego pracownicy też) potrafi wyjść z prawie każdej sytuacji pozytywnie, nawet gdy czasami zabraknie jakiejś częsci albo coś, przy czym nie bierze zbyt dużo hajsu i większość napraw jak ładnie poprosisz :) to robi na poczekaniu. Zawsze udzieli odpowiedzi na nurtujące cię pytania i wogóle pogada na lighcie z klientem :) . Zaraz obok serwisu jest sklep więc z częściami raczej nie ma problemu. Dodatkowo w zimie serwisuje sprzęt zimowy, a w sklepie powyżej jest komis z nartkami itp. Ogólnie bardzo pozytywnie :D
My ride:
http://www.pinkbike.com/photo/3408056/#top

http://destroyer.exxl.pl/
osato
Kontakt:

Post autor: osato »

Wałbrzych
ul. Armii Krajowej 41
"rowery od A do Z"

sama nazwa sklepu mówi wszystko- pracują tam ludzie którzy jeżdzą i jeździli w dh więc wiedzą jak zrobic srzęt żeby działało jak należy. Na sklepie jest bardzo bogaty asortyment, jest w czym wybierać, a nawet jak nie ma części którą sobie uaptrzylismy wcześniej w necie to w mig ją sprowadzą na sklep, zawsze fachowo doradzą i opuszczą coś c ceny ;) :wink:
nic dodać nic ująć- gorąco polecam :)
Monx
Kontakt:

Post autor: Monx »

Wrocław
ul. Reymonta 5A
Sport - profit http://www.sportprofit.pl

Przyjemny koleś, zna się na rzeczy ( czasem trochę wody leje, ale da się przeżyć ). Lecą wszystko od 8 kilowych szosówek, przez osiedlowe pojazdy do kon z monsterem itp. Można wbić, pogadać na luzie, pośmiać się. Można przyjść powiedzieć banalnie "chcę rower do DH" i sie nie wyjdzie szybko bo koleś zarzuci człowieka pytaniami i propozycjami.

Dają chętnie rabaty. ;>

Co najważniejsze - chora ilość marek. NIE MAJĄ UMÓW!!! TO BARDZO UŁATWIA ROZMOWĘ Z NIMI ( bez marketingowej ściemy )!!! Biorą wszystko o co się poprosi, a jak nie mają to ściągają szybciej niż idzie przesyłka z allegro. I taniej.
gravity3rider
Kontakt:

Post autor: gravity3rider »

Wujek_Ray i ty to wymysliles bo ja chyba bylem 40 min przed toba z tym pomyslem :)) ale tak powaznie to dobry pomysl i powinny byc dwa tematy: polecane i niepolecane, ja np nie polecam serwisu w Jastrzębiu Zdroju na ul. Pszczynskiej obok Urzedu Pracy i Kosciola
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Monx sorka za offtop , ale zaintrygowało mnie stwierdzenie:
Monx pisze:Co najważniejsze - chora ilość marek. NIE MAJĄ UMÓW!!! TO BARDZO UŁATWIA ROZMOWĘ Z NIMI ( bez marketingowej ściemy )!!!
trochę w tym interesie siedzę i o czymś podobnym nie słyszałem. Jakie umowy?!.... :shock:
Jeżeli nie masz pojęcia o czymś to poprostu nie pisz ...
Wstarczy : "dobry, solidny sklep, serwis itd" .
Jeszcze raz przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać :wink: .
Wujek_Ray
Kontakt:

Post autor: Wujek_Ray »

gravity3rider- No zgadzam się z tobą że powinien być taki temat z serwisami po prostu do dupy!!!!!!!!A co do tego tematu to po prostu pomyślałem że może się innym przydać i dlatego go założyłem :):):)
Tolek
Kontakt:

Post autor: Tolek »

Jelenia Góra
www.rowerowy.com
ul. 1 Maja 61

Ogólnie solidny serwis, sporo fajnych rzeczy mają na sklepie. Niestety często koleś mówi, że nie ma miejsca, a jak się przychodzi w dzień, w który się umówiło to ma już co innego.

Centrum rowerowe Giant
ul. Pijarska 32

Naprawdę fajny serwis, chłopaki robią tam to bardzo dobrze, znają się na sprzęcie i robią to, bo lubią. Z pewnością polecam.
www.happynegro.ownlog.com
www.tolek.pinkbike.com
SitoD
Kontakt:

Post autor: SitoD »

Big Bike - odjechany serwis rowerowy!
Opole ul. Ozimska 44of
http://www.bigbike.opole.pl
Koleś jest naprawde dobry, robi wszystko oprócz damperów Foxa.
Solidnie i tanio - Polecam !!!
gravity3rider
Kontakt:

Post autor: gravity3rider »

Wujek_Ray jasne ze sie przyda! :)
Snikers
Kontakt:

Post autor: Snikers »

www.hadronsport.com
ul. Pakuska 48 Olkusz

Mega Obsługa , zawsze służą pomocą , doradzą , załatwią co trzeba, dobre ceny i super podejście do Klienta ; )
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

Nie wyobrazam sobie oddac rower do serwisu :) Swoj rower sam sobie serwisuje, to zadna filozofia. Oszczedzam kase i czas :) jesli mialbym juz cos serwisowac, to tylko damper. Tu wolalbym wyslac go komus kto sie na tym zna :)

wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Bikershop Katowice
ul. Jana Matejki naprzeciw placu wolności
tel 032 352 01 93

Duży wybór części , znają się na rzeczy , szefowa juz wyluzowała :wink: , miła atmosfera , możliwosc składania zamówień , udzielają rabatów :)

INTERSPORT w SCC(KAtowice)

Sklep bardziej "ogólny" ale serwis doskonały.
Za drobne rzeczy nawet pieniędzy nie chcą
Dodatkowym plusem jest to gdy Ci się coś zepsuje w weekend to mają otwarte (nawet w Niedziele) i nie musisz czekać do poniedziałku :wink:
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

byl juz taki temat ale mozliwe ze po crashu sie zgubil. Pomysl dobry
Crazy_Krzych
Kontakt:

Post autor: Crazy_Krzych »

Popieram użytkownika Snikers. W olkuszu to tylko Hadronsport.com
ul. Pakuska 48
32-300 Olkusz
Takiego serwisu i sklepu, to ze halogenem szukać. Obsługa świetna, miła, pogada, I W PEŁNI PRO. Panowie z Hadronsportu sami jeżdżą, więc świetnie wiedzą, czego komu potrzeba. Powtarzam się, ale muszę. Świetny sklep/serwis !!! Polecam od Serca !!!
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Gdańsk,ulica Kartuska " Buga Sport "

Świetnie wyposażony sklep rowerowy,znają się na rzeczy,od ręki wykonują dużo skomplikowanych napraw,dla stałych klientów duże rabaty. Mam od nich 2 rowery , dużo kół oddawałem do zaplatania ( świetnie to robią,mogę sam to zrobić bo to nie problem,ale za 20zł koła hulają parę lat a mi się nie chce z tym grzebać ) , dobrze robią hydraulikę hamulcową, naprawdę polecam. Pracowałem parę dni tam i znam tez również wszystko od podszewki. Nigdy nic na odpierdziel nie robią. Sklep ma już z 20 lat podobno. No i bardzo specyficzne poczucie humoru szefa ;)
Ride 4 Fun ! Biatch !
derek146
Kontakt:

Post autor: derek146 »

Kraków
ul.Łobzowska 40
M bike
Lepszego serwisu jak dla mnie nie ma:)
ODPOWIEDZ