[Kluszkowce]

jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

Wyniki? alez prosze :

Obrazek

Elita ;p

1: Śliwa, 2 Zieliński
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

potem jonasz i kolbek
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Roman_KRK
Kontakt:

Post autor: Roman_KRK »

Jonasz nie startowal ;P 3. Cienciała
Twoja Stara
damian_zako
Kontakt:

Post autor: damian_zako »

nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

Roman_KRK
Kontakt:

Post autor: Roman_KRK »

wieczorkiewicz startowal w hardtail i full ? mozna tak ?
Twoja Stara
kona1994
Kontakt:

Post autor: kona1994 »

Roman_KRK no startował tak :D hehe, jak tak startował to pewnie można :mrgreen:
FraQ
Kontakt:

Post autor: FraQ »

http://picasaweb.google.pl/McSztorc/Kly ... 9085979010

Kilka foto z niedzieli...

A jak by ktoś jeszcze miał z soboty zdjęcia to wrzucać
jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

jame$
Kontakt:

Post autor: jame$ »

jak cos jeszcze macie to wrzucajcie...;p
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
Zabójczy
Kontakt:

Post autor: Zabójczy »

Relacja i galeria na http://theoldpricks.com/
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

GG gratulacje - świetna miejscówka.

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, że stosunkowo krótkie trasy dają tyle zabawy. Górka niewielka ale dość stroma.
Pucharówka fajna , "Maribor" - rewelacja .
Piękne widoki - Tatry , Pieniny , miła obsługa . Plany słyszałem , że ambitne na przyszłość. Tak 3mać!

Serdecznie polecam Wdżar.

PS. 30 zł - 10 przejazdów , przy tym Żar z siedmioma zetami za wjazd wypada dość blado....
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ravfr pisze:30 zł - 10 przejazdów , przy tym Żar z siedmioma zetami za wjazd wypada dość blado....
ale tam jest kawał trasy, tu kawałek (chociaż też fajna, ale to jednak nie to)
http://dhcyc.pinkbike.com
ravfr
Kontakt:

dhcyc wiem , ale nie wydaje mi się żeby długość była wyznacznikiem fajności a przynajmniej nie w tej dziedzinie życia ;). Sympatyczny , dziki Karp i Pucharówka , na której nie dzieje się dokładnie nic.
Na Żarze PKL doi kasę oferując bujanie się po pustym stoku i kilka nudnych odcinków w lesie. Wiem , na polskie warunki to i tak dobrze ......
W Kluszkowcach widać , pracę , która została włożona by nam "zrobić dobrze" i to mnie cieszy.
inq
Kontakt:

Post autor: inq »

Bardzo fajna miejscowa tylko gorka słaba
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

ravfr
PKL oferuje Ci tylko i wyłącznie wyjazd kolejka na górę. Jeśli uważasz żę w trasę na Żarze nie był włożony ogrom pracy to sie grubo mylisz. Nie bede się rozpisywał co gdzie i jak było robione, bo jest duża szansa że nawet tam nie byłeś :)
pzdr
ravfr
Kontakt:

tomo pisze:PKL oferuje Ci tylko i wyłącznie wyjazd kolejka na górę
i zupełnie przypadkiem zgarniają kasę , dzięki temu , ze znajduje się tam trasa DH.
tomo pisze:Jeśli uważasz żę w trasę na Żarze nie był włożony ogrom pracy to sie grubo mylisz.
Szczególnie na fragmentach po nartostradzie , a już najbardziej na ostatnim odcinku. Roi się od band, hop itp..... Widać ten ogrom nie wszytkim wystarcza.

tomo pisze: bo jest duża szansa że nawet tam nie byłeś
masz rację : usłyszałem od kolegi co to ma kolege co to tam był kiedyś....

Jeden lubi prać przez łąkę drugi woli pokręcone strome odcinki leśne , no i OK.
Twierdzę jedynie, że za 7 zł od wjazdu Żar oferuje ZA MAŁO. Kluszkowce maja DWIE oficjalne trasy, Dirt Park (przynajmniej spory zalążek) , realne plany na rozbudowe i świetne podejście do nas.
Z chęcią ponownie odwiedzę Międzybrodzie na jesień, kiedy ceny znormalnieją i znikną dzike tłumy turystów.
dr.santi
Kontakt:

Post autor: dr.santi »

To powiedz mi kolego co technicznego było na trasie w kluszkowcach,chyba tylko utrzymanie kadencji przy pedałowaniu.Górę o podobnych gabarytach można znależć na Kaszubach.
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

ravfr
znowu sie wciagam w jakas dziwna gadke, ale jak juz zaczalem to bede kontynuował

ravfr pisze:i zupełnie przypadkiem zgarniają kasę , dzięki temu , ze znajduje się tam trasa DH.
dokładnie tak jest, PKL nie oferuje Ci przygotowanej trasy, wspaniałych warunków do uprawiania dh. Trasa tam jest gdyż od trzech lat organizuje tam zawody, czy 4-5 lat temu jeżdżąc na rowerze śmigałeś po Żarze ? Czy wogóle słyszałeś o tej górze i myślałeś żeby tam jeździc ?
Szczególnie na fragmentach po nartostradzie , a już najbardziej na ostatnim odcinku. Roi się od band, hop itp..... Widać ten ogrom nie wszytkim wystarcza.
Wiesz, dobra trasa dh powinna mieć w sobie wiele elementów sprawdzających wszechstronność ridera, powinny być odcinki techniczne, odcinki na których trzeba troche popedałować, powinna mieć zmienne podłożę, skocznie, bandy itp itd. Uważam że trasa na Żarze nie jest trudna, lecz sprawdza właśnie wiele umiejetnośći jeżdżących po niej.
Co do ilośći pracy nie ma sensu dyskusja z Tobą, bo nie robisz tras zjazdowych i nie wiesz ile to wymaga pracy. Cena na Żarze według mnie również jest zbyt wysoka, dlatego temat ten poruszyłem już w PKL.
Jestem za powstawaniem nowych miejscówek jak np. Kluszkowce, bo tylko w ten sposób dh bedzie sie rozwijało, lecz czytając teksty typu " że na Żarze mało robiono z trasą" po prostu krew mi w żyłacz wrze i uważam że uwłaczasz zarówno mi jak i innym osobą budującym tę trase.

pzdr
ODPOWIEDZ