mam hamulec hydrauliczno-mechaniczny i niewiem jak go zalac a przedewszystkim co mu tam wlac . pomozcie ludzie wczesniej zalalem go olejem 15w i zaczal dzialac lecz nie powracaly klocki i sciskaly mi tarcze.
to jak ?? najpierw zalałes olejem do amortyzatora (niezły trzpien z ciebie gratulacje) a teraz nie wiesz jak to zrobic ponownie ????
Jak juz to z tego co wiem to leje sie płyn hamulcowy dot4
wiem jak to zalac ale nie chce mi sie pisac po tym ajk przeczytałem ze zalałes olejem 15w :/ paranoja
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
zajebiscie tylko ze na tym ******* oleju hamulec dzialal a na plynie hydraulicznym nie chce nawet go zassac wiec jak jestes taki madry to opisz jak powinno sie zalewac hamulec .wlasnie kupilem plyn hamulcowy r-3.
teraz probuje wlac plyn hamulcowy r-3 a poprzedni olej nic mi nie rozwalil jest wszystko spoko poprostu niewiem w jakiej kolejnosci go zalac i od ktorej strony zaczac.
Ja mam i ja wziełem go najpierw rozkręciłem całego do such przeczyściłem bo miał jakiś ****** płyn, i odkręciłem tą wielką śrubke po przednim skręceniu go, i nalałem płynu, jakoś tak zresztą :).