DM DS 4.0 - dylemat - Boxxer, Monster, Domain
DM DS 4.0 - dylemat - Boxxer, Monster, Domain
Siemka. Zakładam temat na prośbe kolegi.
Posiada ramke DM DS 4.0, jeździ raczej lekkie FR, hopki do ~7m dł, waży 65kg, zastanawia sie nad sporym amorkiem. Stoi przed wyborem:
- RS Boxxer WC 2004
- Marzocchi Monster
- Domain (edytowałem, zaczął wchodzić w gre ;) )
W zasadzie to nie wiem ile ma funduszy i ile chce przeznaczyć na amorka, ale może w podobnej cenie wyrwać w/w.
Poradźcie co lepiej wybrać do tej ramki.
Mile widziane inne propozycje (~1000zł), ale takie, żęby można było teraz kupić, a nie że ktoś powie xxxx a teraz tego nie można dostać.
Może Domain? ;)
Posiada ramke DM DS 4.0, jeździ raczej lekkie FR, hopki do ~7m dł, waży 65kg, zastanawia sie nad sporym amorkiem. Stoi przed wyborem:
- RS Boxxer WC 2004
- Marzocchi Monster
- Domain (edytowałem, zaczął wchodzić w gre ;) )
W zasadzie to nie wiem ile ma funduszy i ile chce przeznaczyć na amorka, ale może w podobnej cenie wyrwać w/w.
Poradźcie co lepiej wybrać do tej ramki.
Mile widziane inne propozycje (~1000zł), ale takie, żęby można było teraz kupić, a nie że ktoś powie xxxx a teraz tego nie można dostać.
Może Domain? ;)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Monster? 65kg? 6m długości? haha dobre żarty:P 6m loty w dół dla monstera to już lepiej i tak 100kg wagi no to co innego, ale z taką masą i hopami to nie ma co.
Boxxer? lekkie FR? Może tak, ale to mi się kojarzy tylko z DH, a nie dużymi lotami raczej.
Do tego chce coś dostępnego to tym bardziej mi to nie pasuje. Jakoś Monstera to od ręki nie dostanie. Zresztą ta ramka jest wytrzymała, ale nie przesadnie to nie Evil Imperial czy jego kopia Cock. No i z Monsterem to za długo by nie pociągnęła.. Ja ją użytkuję z Juniorem i nie narzekam. Jakiego on ma teraz amorka z przodu? Domain myślę, że fajnie by się spisywał w tej ramce. Jeszcze możnaby poszukać jakiś 66.
Boxxer? lekkie FR? Może tak, ale to mi się kojarzy tylko z DH, a nie dużymi lotami raczej.
Do tego chce coś dostępnego to tym bardziej mi to nie pasuje. Jakoś Monstera to od ręki nie dostanie. Zresztą ta ramka jest wytrzymała, ale nie przesadnie to nie Evil Imperial czy jego kopia Cock. No i z Monsterem to za długo by nie pociągnęła.. Ja ją użytkuję z Juniorem i nie narzekam. Jakiego on ma teraz amorka z przodu? Domain myślę, że fajnie by się spisywał w tej ramce. Jeszcze możnaby poszukać jakiś 66.
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Las3k_91 Ldz shiver? do FR? coś mi się to nie widzi... tzn. da się, ale jednak wg. mnie skoro tyle lata to lepiej jakąś 1-półkę, żeby przy ewentualnej glebie nie popsuł sobie okolic główki...
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

-
- Kontakt:
Jesli waga mu nie przeszkadza to niech kupuje Monstera - piekna praca, wytrzymalosc kosmiczna, no i do tego olbrzymi komfort psychiczny podczas latania z tym amorem. Po prostu cudo. A ze wazy ile wazy... trudno, nie kazdy sklada rower na wage.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
-
- Kontakt: