Ale to chyba nie będzie takie proste bo pod Risse były dedykowane inne piasty niż standardowe na sztywną oś z rozstawem 110mm. Risse miały szersze bodajże.
Pochwal się za ile wyrwałeś. Bo na dolce nówka koło 800 chyba stoi Sztuciec całkiem w pytę. Legenda Bendera się przypomina
MUSZEL no wpakowalem go wlasnie do mojego roweru i nie jestem zadowlolony z jazdy bo troche twardo chodzi czy to bjest normalne??
BIKERMAN, mam go w ramie Giant Warp Ds2
pozdro!
Domyślam się, że musisz mieć teraz niezły chopper...? Ile skoku ma trixxie? Twardy amor może zależeć od miliona czynników- w tym twardości sprężyn, ale też jeśli przód za bardzo "leży" to wtedy mogą być kłopoty z twardością, bo amor jest wtedy inaczej obciążony. Oczywiście to tylko moje teorie , ale najlepiej byłoby gdybyś wrzucił jakieś foty ramy z zamontowanym nowym amorem. Pozdro
Nie no narazie to zabardzo hajsu niemam na nic innego apozatym nie narzekam na nią kijowo wyglada ale smiga sie kozacko poprzednio mialem ja z duro to lipnie sie jezdzilo Ale teraz czekam na doplyw gotowki i kupuje nowy damper i ide do lakierni z ramą:)
ps . jakbyscie mieli jeszce jakies info lub rady o trixxy to smialo pisac
Pozdro