Nie wszystkie pękają. Widziałem gdzieś na pinkbike złamaną jalapeno więc to bym odradzał bo słyszałem że nie są za trwałe. Od siebie polecam NS Bad Mama, naprawdę mocna kiera tylko nie dla zwolenników odchudzania bo ciężka ale jak komuś nie przeszkadza waga tak jak mi to można śmiało kupować.
Sory chłopaki. Może lekki offtop ale gdzie dostać nowe kiery Truvativ Holzfeller poza sklepem DH-ZONE w POLSCE? Nie mogę nigdzie znaleźć... Chyba ich nikt inny nie ma.
Własnie do NS nie jestem przekonany ale cena mnie zacheca..:)ale jak ma mi zaraz nawalic to chyba sobie odpuszcze...o moze w tej cenie tak jak czesc osob pisała Truvativ holzfeller riserbar?czy m0ze jeszcze cos innego?Jaki wznios był by odpowiedni do DH?
Steel2 aha no to nie wiem wczesniej miałem fireaye firebar nawet nie wiem jaki miała wznios ale dobrze mi sie na niej smigało;d niestety strasznie mi sie skrzywiła...nic wezme kiere z małym wzniosem.. ale ciagle nie wiem jaka...:>
Nikt za Ciebie nie dobierze. To, że mi pasuje np 19mm wznosu nie znaczy, że i Tobie podejdzie. To tak samo indywidualna sprawa jak długość mostka czy rozmiar ramy.
no rozumiem juz ze to indywidualna sprawa...natomiast mam problem z wyborem modelu kierownicy...troche tego jest a wszyscy dawali rozne propozycje...;p