Witam.
Mam mały problem z montażem napinacza ściągnełem korbę i nie moge odkręcić ośki tej od ramy mam pytanko czy nalezy tez odkręcić z drugiej strony pedał a jak nie to jaki jest gwint na ośce od strony korby prawy czy lewy ? Rower author exe a.m
Noldorek dzięki za podpowiedź
co do bikerman'a
trochę wypiłem ale chyba na tyle jet to jasne o co chodzi!!
a jak chcesz interpunkcje itd to moze jakies forum j polskiego
Taka uwaga do wszystkich - r_a_f15 napisal co napisal i tak zadal pytanie, bikerman - jak nie mozesz przeczytac to nie odpowiadaj, to jest forum rowerowe a nie z j.polskiego - z tego co widze to tu wszyscy sa przewrazliwieni na tym punkcie,
pierwszy post pod podobnym pytaniem zawsze jest - popraw - korzystaj ze slownika - chlopaki wyluzujcie.........
najpierw musisz odkrecic z lewej strony support - ta nakretke czy jak to sie tam nazywa a potem dopiero od strony napedu. jesli Cie dobrze zrozumialem
a eryk_kartman oni wszyscy maja racje, teraz ludzie po gimnazjum a robia takie bledy, ze dawniej to dziecko w 4kl podstawowki by ich nie zrobilo
eryk_kartman Bo rośnie pokolenie ludzi którzy mają na wszystko kwitek i są multi - dys. Ciekawe czy wymyślili już dys-mózgię, bo niektórym by sie przydała. Jesteśmy w Polsce - chcesz pisać to pisz po polsku a nie tak, że nikt tego nie może odczytać... Ja osobiście czytam 3 razy ten post i dalej nie wiem o co kolesiowi chodzi r_a_f15 Weź napisz jeszcze raz bo nie wiem co ma pedał do montażu napinacza i o jakie ośki Ci chodzi
street-fighter - wiem ale takie pisanie nic nie zmienia - wiesz o tym dobrze tylko powoduje ze druga osoba odpisze cos glupiego i tak sie wszystcy zaczynaja sprzeczacx o niepotrzebne rzeczy zamiast kontynuowac temat
Ale to juz nie takie istotne
pozdro dla wszystkich co pisza gramatycznie i nie
eryk_kartman Jeśli "taka" osoba odpowie głupio, po tym jak ktoś słusznie zwróci Mu uwagę, moim zdaniem nie zasługuje na odpowiedz. Nie potrafi zadać sobie trudu na czytelne napisanie posta, nie okaże nawet najmniejszej chęci na to żeby samemu znaleźć przyczynę problemu z rowerem. Gość napisał 8postów, a już zaczyna się panoszyć i pouczać, odwiedź forum nt. Języka polskiego nauczyłbyś się tam odstaw (np. takich, że nie używa się skrótu j. polski, itp.)
eryk_kartman pisze:tak wogole to ten koles jest z Mosiny - nie mam pojecia gdzie to jest ale moze tam ludzie tak mowia
Jak nie wiesz gdzie to wpisz w googlach... Chyba ze to dla Ciebie za trudne.
Jak nie piszecie na tamat na to najlepiej nie piszcie nic. Wszystko co chcialem juz wiem.
LIKE!-Bike Or Die-LIKE!-Gravity Racing Poznań-PB!-Pinkbike
raf a moze przestaniesz pouczac innych i mowic co maja robic? sam idz na rower, skoro wiesz jak to zrobic to poprostu juz nie czytaj postow tego tematu.