zalogowani nie udzielajacy sie

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

konastab, jak ktos ma wladne tylko nogi i pare palcy jak biker (dobrze mowie ;P po tych zlamaniach itp?) to moze miec problermy z nauka trickow :D

nikt tu nie mowi o 333 pod nickiem tylko ze jak ktos sie tylko przyglada to po co zasmieca baze danych? w sumie nie najgorszy pomysl ale znajac nikoma bedzie "ale po co?" i za niedlugo zamist tego zobaczymy radio dhzone :D (jesli inicjatywa dojdzie do skutku)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

niom owszem mam zlamany lewy bark i zwichnieta prawa lape wiec z rowerem niebardzo i nie mow mi tu o czyszczeniu rowera ja sie podetrzec niemoge ;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

pierdoIicie jak potluczeni... oto moj kolejny post o niesamowitym przekazie, tak na wszelki wypadek, zeby mnie nie wywalili za niewielka ilosc postow
8!k3r
Kontakt:

nie chodzi mi o to zeby posty napierdalac ale jak tos ma 0 i wogole nawet nie przeglada ah zonu ! japierdole
cisak28
Kontakt:

Post autor: cisak28 »

Czesc.Ja jestem zalogowany już dosc dawno na forum,czytam je codziennie a postów nie pisze po to aby sobie je ponabijać.Kiedy chcę się czegoś dowiedziec to wtedy zakladam temat albo sie podpinam do kogoś.ico,takich jak ja chcecie w....ać?A za co?Ze nie pieprzymy glupot tylko po to aby się wykazać ilością postów?
Kubas
Kontakt:

Post autor: Kubas »

są tutej ludzie któży kiedy ty piszesz na forum jeżdzą na rowerze -dlatego odbierasz im prawo do bycia zapisanym na forum , wiele osób niechce aby ktoś sie podpisywał ich ksywką na forum bo cudze poglądy były by z nimi utożsamianez

pzdr
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

Do takich ludzi co mają 0 postów a na forum zapisali się dawno temu powinno się wysyłać jakieś ostrzeżnia czy maile. Jeśli pozostaną bez odpowiedzi to w*****ć ch**a z forum i już. Ale Nikom pewnie nie będzie miał czasu... :/
8!k3r
Kontakt:

Dh_maniak popieram o to wlasnie mi chodzi przeciez mozna sprawdzic kto co i jak przeglada bez wzgledu na napisane posty
pozdro
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

"Dh_maniak popieram o to wlasnie mi chodzi przeciez mozna sprawdzic kto co i jak przeglada bez wzgledu na napisane posty
pozdro"

w jaki sposob...? test z wiedzy o forum dh zone...? jak sobie to wyobrazasz, pytania otwarte czy zamkniete?

dajcie spokoj... neich sobie beda i robia co chca, kimkolwiek sa... tak wam to niektorym przeszkadza...?

poza tym zgadzam sie z tym co powiedzial Kubas. dokladnie.
what can I say... ;)
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

emat-e jak na razie ty sie do wszystkiegomi do wszystkich przypierdalasz, jeszcze nie przeczytałem do tej pory zadnego twojego posta w ktorym bys na kogos od poczatku nie jechał, masz jakas chorobe, podnieca cie to jak kogos pojedziesz od rana??? wyluzuj troche , nie wiem jak z innymi ale mnie wkurwiasz juz od dluzszego czasu, daj sobie spokój i skup sie na topicach a nie na opierdalaniu innych za ich poglądy pytania i opinie
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

Ech...... normalnie jestem glupszy o to co przeczytalem.... :/

to chyba jeden z najglupszych pomyslow na jaki wpadli uzytkownicy tego forum :/ To moze zrobic tak: w.ypierdolic tych co pisza za malo, w.yjebac tych co pisza za glupio, w.yjebac pytajacych o dragi, a przed w.yjebaniem nawyzywac oczywiscie. Potem moderatora dac tym co chca, niew.yjebanej reszcie kazac za kazym wejsciem na forum kazac podpisac lojalke i liste obecnosci i uklonic sie najmadrzejszym forumowiczom. Poza tym nie zapomniec wszystkiego cenzurowac.

jezeli juz, to czyszczenie baz przeprowadza sie na podstawie aktywnosci poszczegolnych uzytkownikow; np. nie logujesz sie przez rok - znikasz. Ale to i tak nie Wasza sprawa tylko adminow.

nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu.... :/
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

stary a co ci to tak przeszkadza? a niech sobie bedzie i 1999 osob ktore sie zarejestruja i nic nie napisza. jak to sie mowi wolnosc slowa.
o(^_^)o
8!k3r
Kontakt:

no ta zmiezam do zlotego uzytkownika forum czuje sie zawiedziony ze nim nie bylem i mam komplexy :D
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

no wylazlo szydlo z worka ;)
8!k3r
Kontakt:

hehe :p
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

wy to kurw... nie macie co robić tylko sie do ludzi przypierdalać - normalnie psychika typowego dresa

jak ci kurw... przeszkadza że jest tyle zarejstrowanych to po choler........ wchodzisz na to forum, niektórzy sie zarejstrowali żeby móc ewentualnie sie czegoś dowiedzieć w końcu po to to forum jest a żebyście sie do ludzi przypierda......

to że mało postów nie znaczy że nie można sie od danej osoby czegoś ciekawego dowiedzieć - wręcz przeciwnie taka osoba jezdzi na rowerze a nie sterczy przed kompem, to raczej osoby które kombinuja jak nabic sobie posta powinny zostać wyjeb........... na zbity pysk
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a ja se kurfa napisze posta

czy wy kurva czytacie (coponiektorzy) posty na ktore odpowiadacie?!

biker napisal zeby wyjebac zarejestrowane osoby co maja 0 postow bo zasmiecaja baze danych! a i tak sie tylko przygladaja nic nie pisza itp!!

i nic sie nie stanie tylko baza sie oczysci. trudno glowa ruszyc panowie? najlpiej to od dresow nawyzywac zamiast pomyslec. qrfa
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Mówie z góry nie przeczytałem do końca bo, ten sam sens piszą...

Dlaczego nie nabijajaą postów:
-początkujący-tylko czyta...
-nie ma czasu...
-zalogował się bo portal dla bikerów i jeździ a nie siedzi na forum...
-bo posiedzeniu nie długiego czasu na forum żygać mu się chce na nie...

PS. Pierdolca bym dostał jakbym chociaż codziennie te forum czytał...., jestem pierwszy raz dziś na nim po 2 tyg. i będe tak robił bo mi coś na psyche padnie....z takimi teksztami na tym forum. Wole jeździć a nie na forum siedzieć, chyba że jestem rozpierdolony, a i tak nie zadługo...:D
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Sorka bym skłamał od prawie 2 tyg. (12 dni) sprawdziłem...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
ODPOWIEDZ