wyciag od ktorej do ktorej pracuje ?? a te 10 wjazdow to takie cos jak w myslenicach ze przechodzi na nastepny dzien itp?? a gagt bedzie dawal jakies darmowe wjazdy w dniu zawodow?? cos wiadomo jak ustalili ??
mlynekdh A czy to pierwszy Contest jest? Zawsze tak było, ze są 2 wyjazdy z resztą o ile się nie mylę na stronie zawodów jest to napisane co zawiera wpisowe Jak już 0gór napisał, wyjazdy przechodzą z dnia na dzień. Jak wyciąg pracuje też jest na stronie napisane.
dobra przyznam sie leniwy jestem, nie chialo mi sie sprawdzic a co do ciontestow to bylem 2 lata temu i nie wystartowalem teraz w koncu jade pomigac na tej prestizowej imprezcze :D tak ze wiec powodzenia 4 all i dzieki za odpowiedzi :D
Siema, chce wydrukować oświadczenie i wpisowe na zawody ze strony diversa ale mam problem bo wszystkie dane dotyczące zawodów są z żaru...Z skąd mam wziąć na wisłe..?? link http://www.freestyle.pl/downhill/formularz.html
ja pierdo** ale was trzeba za rączke prowadzić....ściągnięte oświadczenia czy zgłoszenia edytujemy w legalnie zakupionym Wordzie zmieniając daty i nazwy miejsc na odpowiednie.........
Elosz
mam pytanie czy nie jedzie ktos moze z Jeleniej Góry lub okolic, a raczej czy nie wraca ktos w tamte rejony po zawodach Obecnie jetem w wisle na obozie i po zawodach nie mam jak wrocic do domu :P
Witam chciałem sie troszke podłączyc do tematu i zapytac jakie opony radzili bys cie na tą trase jak by było sucho głównie chodzi mi o maxxis high roller. nie wiem jakie szerokie opony brac bo aktualnie mam założone 2.35 na tył i 2.7 na przodzie i nie wiem czy ten przód to nie lekka przesada??? Doradzcie cos czy ewentualnie nie kupic na zawodach jeszcze 2.5 na przód. Nie wiem czy ma to znaczenie ale jerzdże na sztywniaku
To już lepiej je pozamieniać ... grubsza dać na tył . Jest sporo kamieni , wiec o sneaka nie łatwo. 2,35 do ht na tą trasę to moim zdaniem za chudo ... A rollery , dobre gumy pójdą i na suchym i na wilgotnym . Ja jeżdżę na dwóch frontach minionach 42a i radze sobie na tego typu trasie bardzo fajnie na tej gumie , mi się rollery strasznie łupią i dla tego też nie jeżdżę na nich nie wiem jak z twardszą mieszanką ...