Dragstar 05 + Duro Triple 06 - wejdzie Kenda flame 3.0?
-
- Kontakt:
HEh ja bym jednak nie brał 3.0 na przod bo przy jakiejkolwiek centrze opona może ocierać ( czyli 2.6 ) weź a na tył 2.6 myślę że też spokojnie wejdzie . A mam jedno pytanie po co ci takie opony o takiej szerokości , ja mam na przodzie niestety maxxisa HR 2.7 (czyli 2.5 według normalnych rozmiarów) a i więcej takiej szerokoiej opony nie kupie (to tak dla tych co myslą nad takim wyborem).
-
- Kontakt:
Jabolo pisze:nie wyglupiaj sie..jesli nazywasz duro amortyzatorem ktory "dosc fajnie chodzi" to najwyrazniej powinienes zmienic dilera a pozatym jesli chcesz sie zabic to sa lepsze sposoby i tansze np mozna rzucic sie pod ciezarówke. to Ty sie ogarni bo duro oprocz tego ze wyglada nie ma nic w sobie z prawdziwego widelca do dzampów:]:]
Ty tam pewnie masz tylko sprężyny i zamiast smaru (jak w oryginale) piasek. W takim przypadku rzeczywiście możesz uważać, że to gówno... U mnie olej jest czysty (oczywiście nie licząc zużycia jak to każdy olej).Jabolo pisze: <lol> hahaha rozbawiles mnie:)kapiel olejowa to maja chyba twoje dolne lagi po ktorych owy olej ciagle spływa a w srodku to co najwyzjej masz blotnisko kolego..przestan sie wydurniac
to dlaczego nie kupiłeś takiego? Rozumiem... dwupółka za droga, a z jednopółką nie było by lansu...Jabolo pisze:marzochy z lat 2001-2003 i powiedza Ci co to pożadny widelec.
Kumpel ma tego flame-a 2.6 i już kloc ciężki, bez przyczepności i w ogóle kijowy.Jabolo pisze:po to zeby jezdzic komfortowo po miescie
-
- Kontakt:
oczywiscie ze tak...mniej powietrza i 15km/h po nierównych chodnikach az milo...a do tego lansersko opuszczone siodło..nie ma nic lepszego:)GgG pisze:Myślisz że tak szeroka i ciężka opona bez bieżnika będzie tym "komfortem"?
zanim zamontowałem nowego dureksa został rozebrany i wyczyszczony z oryginalnego smaru sr i posmarowałem go specyfikiem do widelców manitou a na elastomer poszlo kilka kropel oleju do amortyzatorów finish line;)po czym na golenie zalozylem osłony a po kazdej jezdzie rozbierane było i czyszczone i mam zamiar na dniach znów go posmarowac i specjalnie dla Ciebie moge zrobic zdjecia jak wyglada duro triple w srodku po dwóch latach bez rozkrecania..tylko zebys sie nie zdziwił przyjacielu:)i nie pisz mi ze masz czysty olej w amortyzatorze ktorego uszczelnienie jest jakby to nazwac delikatnie"dostateczne" jesli chcesz prosze bardzo mozesz dalej sie oszukiwac ze duro to zajefajny widelec ale uwierz mi tylko do lansu bo dzamping na tych widłach to kryminał zreszta przeczytaj zółta naklejeczke "WARNING" jesli umiesz oczywiscie ang. a moze zrozumiesz ze nie ma sensu oszukiwac siebie i innych skoro nawet sam producent nie przewiduje ekstremalnych zastosowań. pozdrawiamVin_OSW pisze:Ty tam pewnie masz tylko sprężyny i zamiast smaru (jak w oryginale) piasek. W takim przypadku rzeczywiście możesz uważać, że to gówno... U mnie olej jest czysty (oczywiście nie licząc zużycia jak to każdy olej).
kiedys miałem odpowiedni rower z dj3 i odpowiednio był uzywany ale odkad zaczolem sie lansowac sprzedałem go szkoda zeby dobry sprzet sie marnował. A pozatym poco zadajesz pytanie na ktore znasz odpowiedz?to dlaczego nie kupiłeś takiego? Rozumiem... dwupółka za droga, a z jednopółką nie było by lansu...
ale ja pytam czy wejdzie a nie czy ma przyczepnosc i ile wazy i czy jest super eksta dobry.Vin_OSW pisze:Kumpel ma tego flame-a 2.6 i już kloc ciężki, bez przyczepności i w ogóle kijowy.
a ja myslałem ze driftuje sie tylko samochodami:]:]blackdemon pisze:wchodzenie driftem w zakret to nic
http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=8290 =>mój RB
Jeśli nie robisz sobie jaj i na prawdę masz zamiar zrobić z siebie pośmiewisko to ja bym jeszcze proponował kupienie kierownicy z poprzeczką jeśli takiej jeszcze nie masz, frędzli wychodzących z kierownicy, a do ramy można przyczepić kilka zipów tak żeby zaczepiając o szprychy terkotało i zwracało uwagę ludzi (więcej osób zobaczy - więcej osób będzie mogło się pośmiać) A co do opon to może zdecydujesz się na takie? http://www.pinkbike.com/photo/101574/ Sam mam u siebie komplet nokiana i w jeździe do jakiej zostały wyprodukowane sprawdzają się całkiem nieźle, myślę, że na lansie też ogarną.
-
- Kontakt:
a no na lansie tez ogarniaja ale nie po miescie nokian to typowa opona fr-dh fakt jest rewelacyjna wsumie nie znam lepszych jesli chodzi o stosunek jakosc-cena ale naprawde nie chce takich opon gdyz takowe posiadam co prawda nie nokiany ale tez z duza kostkaGgG pisze:Sam mam u siebie komplet nokiana i w jeździe do jakiej zostały wyprodukowane sprawdzają się całkiem nieźle, myślę, że na lansie też ogarną.
blackdemon
jakbys sie chwile zastanowił to nie robia skuterów na 26''lach. ale najwyrazniej lubisz sobie nabijac posty, beznadziejne posty;];]
http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=8290 =>mój RB
-
- Kontakt:
tak, wole nabijac posty niz lansowac sie oponami 3.0 na miescie.. rownie dobrze mozecie mi go skasowac, fail. a jak chcesz ostro lansic to po co ci kenda 3.0.. wez sobie zaloz CALE kola od skutera i co sie bedziesz pieprzyc.. bedzie mega lans wkoncuJabolo pisze:blackdemon
jakbys sie chwile zastanowił to nie robia skuterów na 26''lach. ale najwyrazniej lubisz sobie nabijac posty, beznadziejne posty;];]
-
- Kontakt:
Jabolo dam ci rade... wez takie pytania zadawaj sobie na forum fotki.pl czy cos bo tutaj takich jak ty sie gnębi raczej... pytasz i pytasz i pytasz wciąż o to samo..2.6 czy 3.0... skoro do draga wchodzi max 2.7 przy idealnie prostym kole.. to po co pytasz czy zamowic 3.0?? a skoro szkole skonczyles... to chyba kiepska skoro tak ciezko ci samemu wykminic ze skoro max 2.7 to 3.0 nie wejdzie...
a tak zeby nie odbiegac od tematu.. kup wreszcie te 2.6 bo ci 3.0 nie wejdzie chyba ze rame poszerzysz jakos... do przodu tez lepiej 2.6 bo nie wiadomo czy do duro 3.0 wejdzie... 2.7 wchodzi bo sam widzialem niedawno jednego ziomka z minionem 2.7 na duro ale 3.0 chyba bedzie za duze...
a tak zeby nie odbiegac od tematu.. kup wreszcie te 2.6 bo ci 3.0 nie wejdzie chyba ze rame poszerzysz jakos... do przodu tez lepiej 2.6 bo nie wiadomo czy do duro 3.0 wejdzie... 2.7 wchodzi bo sam widzialem niedawno jednego ziomka z minionem 2.7 na duro ale 3.0 chyba bedzie za duze...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645