WEEEKEND
WEEEKEND
hej wiem że ostatni temat z wyjazdem na weekend nie wypalił, to pisze wcześniej żeby nie było. Więc proponuje jakiś w maire liczny masowy zlot w KRAKOWIE!! proponuje street , ewentualnie dual na soobte , może niedizele. Nie podaje lokalizacji dokłądnej a ni godziny, zeby sie można dostosować. Można by poszaleć po starym mieście, albo tam gdzie chcecie- niech przyjadą wszyscy- doświadczenie i ci mniej, przynajmniej sie czegos nauczymy nowego. Oczywiście można zakońćzyć impreze jakims " ogniskiem integracyjnym" jak by co gg 5176071 Postarajmy sie o jak najwięcej osób!!!!:)
-
- Kontakt:
panowie ja tez mam pointa i 16 lat, a ze złamałem starego rock shoxa judy, to pomykam na 6 letnim suntourze, którego jedyną a niewątpliwa zaleta jest to ze jest, no i na obręczach vuelta bo nowe dałem do przeplotu. Zapraszam wszystkich, wiek nie gra roli, tym bardziej umiejętnosci- orłęm tez nie jestem, a zawsze miło w dużej grupie polansować po mieście- rynek rules. Piszcie, i postarajmy sie żeby coś z tego wyszło!!! Jakby co to gg
no tak cosmos, wkoncu masz te zjazdowke, to znaczy odrazu, ze jestes zajebisty gosci wogole 100% lans, a ci na dragach, to zjeby...
lol polewam z tej teorii, taka sam szansa na to, ze kolo na furze za xxxx zł bedzie zjebem jak i na furze za xxx zł... u mnie we wsi jest tylko jeden drag i jego wlasciciel jest mega ambitnym bikerem i uczy sie w mega zadziwiajacym tempie, ale pewnie Cie to pewnie nie rusza, bo masz zjazdowke i jestes pro lanser... lol
lol polewam z tej teorii, taka sam szansa na to, ze kolo na furze za xxxx zł bedzie zjebem jak i na furze za xxx zł... u mnie we wsi jest tylko jeden drag i jego wlasciciel jest mega ambitnym bikerem i uczy sie w mega zadziwiajacym tempie, ale pewnie Cie to pewnie nie rusza, bo masz zjazdowke i jestes pro lanser... lol