Witam mam pytanie co do tych 2 hamulców obydwa kosztują około 300 zł
jednak grimeca nowa a juicy używany (jeden komplet klocków przeżył)
Czytając różne tematy stwierdziłem ze grimeca jest z niższej półki niż juicy, jednak nie mam konkretnej odpowiedzi bo jednak 4 tłoczki to nie 2
Hamulce były by używane w FR, na przednim kole. i jak je porównywać w kwestii modulacji, siły hamowania itp.
Proszę o pomoc
Pozdr
Grimeca system 8 vs Juicy 7
Grimeca system 8 vs Juicy 7
[url]http://zawro.pinkbike.com[/url]
BlendaMed zebu urwac przewod w grimece to nie wiem co bys musial zrobic... stalowy oplot robi swoje 
Swistakbb mam 6 letnia grimece i jedynie co mi sie stalo to pekla mi obejma mocowania klamki do kiery bo za mocno dokrecilem...
BlendaMed jesli wybierasz miedzy sys8 a juicy 7 to wez Juicy... ale jesli masz mozliwosc kupic sys12 to sie nie zastanawiaj tylko bierz sys12 bo ma swietna prace i twarda jak kamien klamke

Swistakbb mam 6 letnia grimece i jedynie co mi sie stalo to pekla mi obejma mocowania klamki do kiery bo za mocno dokrecilem...
BlendaMed jesli wybierasz miedzy sys8 a juicy 7 to wez Juicy... ale jesli masz mozliwosc kupic sys12 to sie nie zastanawiaj tylko bierz sys12 bo ma swietna prace i twarda jak kamien klamke