Wiatm, z uwagi na min. 12 osób mam pytanie czy wybieracie się na Śnieżnicę w niedzielę i czy wyciąg będzie czynny? ja będę z 2 kumplami, brakuje jeszcze 9 osób;-)
Spaced namawiaj ludzi i przede wszystkim niech autochton Artur to robi;-) bo jazda co godzinę to porażka a jak już przyjedziemy i bedzie nas np 9 to chyba się potnę;-)
masz już Legend'a żeby mu się przyjrzeć w Niedzielę??
ABG wlasnie go złapac nie moge przez telefon. Nie bylo mnie na forum jakis czas. Pojawia on sie tutaj czasem?
A Legenda nie mam :/ Mialbyc czerwiec, bedzie koniec pazdziernika/wczesny listopad. Ehh przynajmniej pare zmian do tego czasu ma byc w ramie na lepsze i rc4 zamiast dhxa ale i tak czekanie mnie zabija.
czyli wpadacie jak by co to ja tez moge jechac zobacze moze gamblerka uda mi sie zlozyc xd ej tylko ze ja musze dotrzec ultimeta avidowskie tak wiec pewno 2 zjazdy to na full hamulcach xd
bylem dzisiaj i tak: wyciag nie działa bo jakies problemy z prądem coś sie tam spalilo czy urwało, jutro moze bedzie dzialal a moze nie ale raczej nie, pasowałoby sie upewnić, trasa w sam raz na swampy w dwoch miejsca kałuże sie porobiły a tak to zero błota ale korzenie i kamienie na wierzchu wiec dość ślisko
chyba pozostało czekać na następny weekend