Książeczka wojskowa, rezerwa

Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

KaczorAC1 dzieciaku jeśli chcesz to będziesz mógł iść i się wykazać jakiś wojak mnie nie bawi banda oszołomów i ich wojaczka wole rower i 'normalne' otoczenie.

Wracając Panowie nie o tym mowa ale KFP mówi dobrze wysokich rangą jest ale mięsa brak.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

snizy to co napisałeś o AK świadczy o kompletnym braku wiedzy na temat historii polski.
A z tym porównaniem przesadziłeś i to bardzo, AK była najlepiej zorganizowana i najsilniejszą podziemną armią w Europie walczącą o wolność, żebyś dziś mógł żyć w wolnym kraju a Ty porównujesz ich do terrorystów którzy wysadzają siebie i 50 cywili razem z kobietami i dziećmi, porażka i żal. Dobrze że Twoi dziadkowie tego nie czytają. I to z powodu tego co napisałeś Piłsudski na pewno przewraca się w grobie.

W ogóle w tym co piszesz są spore rozbieżności:
snizy pisze:Jak wygląda zawodowa służba wojskowa można zobaczyć w Bielsku... średnia waga 100 - 110 kg z przewagą na przednia cześć ciała
i
snizy pisze:Oczywiście nie twierdzę że większość jest gruba... ale nie wyobrażam sobie by jakikolwiek żołnierz w wojsku miał sporą nadwagę a u Nas to norma!
Średnia waga to ponad 100kg, większość nie jest gruba ale u nas normą jest spora nadwaga... trochę bez sensu albo jedno albo drugie.
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Dxx mi do WKU nie po drodze, nie mam zamiaru mieć nic z nimi wspólnego, ale jak jesteś taki pewien swojego to może sam się przejdź i dowiedz się ile z tych chętnych na to miejsce to osoby, które są zainteresowane wyższymi stopniami niż szeregowy i st.szeregowy

chyba nie bez powodu wstrzymuje się nabór do szkół oficerskich itp..? bo po co w armii sami oficerowie jak nie będą mieli kim dowodzić?
Avat
Kontakt:

Post autor: Avat »

Może w sumie masz rację. Poza tym czytałem, że awans ze st. szeregowego na podoficera czasem graniczy z cudem :)
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nie twierdzę że mam rację ale przedstawiłem swój punkt widzenia i to co słyszałem
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

KFP nie wiem czy się rozumiemy, mi chodzi o to że na szer. jest więcej :wink:
Statystyk nikt raczej nie prowadzi ale mówią że Ciągle przychodzą i dzwonią, każdego dnia ludzie się pytają a miejsc brak.

Co do szkół.
31 osób na jedno miejsce w Podoficerskiej w Poznaniu, w innych miastach różnie np. Koszalin ok 11 :wink:

Ale p co te znaki zapytania jak nie chcesz mieć z tym nic wspólnego :?:

I poprawiam się 2100 na rękę obecnie.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ODPOWIEDZ