Cala ta gorka na ktorej jest wyciag nadaje sie do jazdy, ale to bardziej enduro.
Mozna pozjezdzac tzw "nartostrada" po lewej od wyciagu, albo pojehcac dalej i jest tam stara traska z kilkoma hopami.
Z tego co wiem chlopaki zaczeli cos majstrowac w Babicy ostatnio.
street-fighter co do Borku to jest miejscówka :d Co do trasy to , niejest zabardzo z górki wiec trasy dh nieda sie zrobic :d ale sa krótkie odcinki :d , na których warto posmigac . Bardziej miejscówka przypomina FR . Sa gapy , duze chopy , odcinki DH , alla dual , a nawet dirt sie znajdzie :d i steep up :d .
Odświeżam temat, wiadomo już coś na temat zawodów?? jak kombinujecie tam z budowa miejscówki na zawody to można by coś pomóc i do końca wakacji było by gdzie pojeździć.
Pan D.z informacji Stowarzyszenia rowery.rzeszow.pl nie ma kto zawodów przygotować. Stowarzyszenie w tym roku postawiło na wyjazdy rowerowe, nie na organizacje zawodów niestety... Także aby zawody się odbyły trzeba by zacząć tworzyć od nowa wszystko na to wygląda Aha i informacje tu podane pochodzą ze spotkania stowarzyszenia czyli są potwierdzone.
Na zalesiu koło hop i gąbek jest traska. Krótka ale spoko. W lutoryżu lipa choć można spróbować. Ale bez rewelacji. A co do Słociny i zjazdu (tematu) to skręciłem tam nogę 2 tygodnie temu wypadając z bandy. Elo.
Zawodów raczej nie będzie , a tak poza tematem - do riderów z Rzeszowa ,widzę ze korzystacie z trasek i przeszkód które są zbudowane , a jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś coś zbudował , jedynie rozjeżdżacie istniejące hopy lub przerabiacie istniejące przeszkody a odkąd ja z Radaczem przestaliśmy cokolwiek budować to kompletnie nic nowego nie postało.Gdyby sprawa z budowaniem wyglądała inaczej może bylibyśmy w stanie coś zorganizować na zalesiu bądź słocinie ale przy takim stanie rzeczy odechciewa się wogólę w Rzeszowie jeździć.
Panowie w Lutoryżu nie jest płasko ale trzeba troszke isc w glłąb lasu i sa porobione hopki bandy dropy jak ktos chce przyjechac to pisac na gg 4871328 to sie zgadamy