[Rzeszów] Downhillcup 2009 ???

borczu
Kontakt:

Post autor: borczu »

a co z wpisowym i innymi rzeczami ??
maverick-fr
Kontakt:

Post autor: maverick-fr »

jaki problem zaadaptowac orczyk dla rowerow?

Cala ta gorka na ktorej jest wyciag nadaje sie do jazdy, ale to bardziej enduro.

Mozna pozjezdzac tzw "nartostrada" po lewej od wyciagu, albo pojehcac dalej i jest tam stara traska z kilkoma hopami.
Z tego co wiem chlopaki zaczeli cos majstrowac w Babicy ostatnio.
Tusiu993
Kontakt:

Post autor: Tusiu993 »

Jeśli można sie przykleić.....

borczu pisze:W Lutoryżu w lesie cos było ale nie wiem czy tam dalej cos jest :/
no wlasnie.. sa w tamtych okolicach jakies miejscowy ?? bylem w lesie w lutoryzu pare razy i las calkiem calkiem pod trase , pozdro 8)
http://tusiu.pinkbike.com/
borczu
Kontakt:

Post autor: borczu »

coś tam jest małe skocznie :)długa trasa ale płaska chociaz całkiem fajny teren jest duzo rowow :)jak by ktos szkukał dropow to sa koło wisłoka
Sebcioo
Kontakt:

Post autor: Sebcioo »

street-fighter co do Borku to jest miejscówka :d Co do trasy to , niejest zabardzo z górki wiec trasy dh nieda sie zrobic :d ale sa krótkie odcinki :d , na których warto posmigac . Bardziej miejscówka przypomina FR . Sa gapy , duze chopy , odcinki DH , alla dual , a nawet dirt sie znajdzie :d i steep up :d .
Vergil
Kontakt:

Post autor: Vergil »

Małe sprostowanie - Sebcioo i street-fighter mówią o dwóch całkowicie różnych miejscach :|
http://vergilpl.pinkbike.com/
Pan D.
Kontakt:

Post autor: Pan D. »

Odświeżam temat, wiadomo już coś na temat zawodów?? jak kombinujecie tam z budowa miejscówki na zawody to można by coś pomóc i do końca wakacji było by gdzie pojeździć.

Pozdrawiam i czekam na info.
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

Pan D.z informacji Stowarzyszenia rowery.rzeszow.pl nie ma kto zawodów przygotować. Stowarzyszenie w tym roku postawiło na wyjazdy rowerowe, nie na organizacje zawodów niestety... Także aby zawody się odbyły trzeba by zacząć tworzyć od nowa wszystko na to wygląda :) Aha i informacje tu podane pochodzą ze spotkania stowarzyszenia czyli są potwierdzone.
lazik
Kontakt:

Post autor: lazik »

w babicy chyba troszke ciezko by bylo z jakas organizacja zawodow... słuzby medyczne dosc trudny dostep by miały, przynajmniej mi sie tak to widzi...

a co do lutoryza to terez strasznie płaski ale gdyby sie ktos przyłożył do roboty to moze by cos tam powstało :)
bmxtest
Kontakt:

Post autor: bmxtest »

Na zalesiu koło hop i gąbek jest traska. Krótka ale spoko. W lutoryżu lipa choć można spróbować. Ale bez rewelacji. A co do Słociny i zjazdu (tematu) to skręciłem tam nogę 2 tygodnie temu wypadając z bandy. Elo.
drMadej
Kontakt:

Post autor: drMadej »

Zawodów raczej nie będzie , a tak poza tematem - do riderów z Rzeszowa ,widzę ze korzystacie z trasek i przeszkód które są zbudowane , a jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś coś zbudował , jedynie rozjeżdżacie istniejące hopy lub przerabiacie istniejące przeszkody a odkąd ja z Radaczem przestaliśmy cokolwiek budować to kompletnie nic nowego nie postało.Gdyby sprawa z budowaniem wyglądała inaczej może bylibyśmy w stanie coś zorganizować na zalesiu bądź słocinie ale przy takim stanie rzeczy odechciewa się wogólę w Rzeszowie jeździć.
borczyk
Kontakt:

Post autor: borczyk »

Panowie w Lutoryżu nie jest płasko ale trzeba troszke isc w glłąb lasu i sa porobione hopki bandy dropy jak ktos chce przyjechac to pisac na gg 4871328 to sie zgadamy
http://borczyk.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ