Potrzebuje szybkiej pomocy
Potrzebuje szybkiej pomocy
Witam
Może to głupio zabrzmi ale potrzebuje pilnie dziś 20zl na swoim rachunku. Musze zrealizować przelew do gościa za amortyzator i zabrakło mi tej śmiesznej sumy. Problem polega na tym że jak dziś mu nie przeleje to go nie będzie bo gdzieś wyjeżdża i tu się sprawa brzydko mówiąc pieprzy bo nie mam na czym jeździć :( Gość jest na tyle uparty że ma być cała suma czyli 540zł jeżeli będzie 520 to paczki nie wyśle bo "woli gdzie indziej sprzedać jak wróci..." Obiecuję jutro zwrot hajsu + 3 piwka no niech będzie 4 :twisted: Chodzi o mbank. Jeżeli ktoś naprawdę mógł by pomóc to proszę pw.
p.s. jestem zdesperowany tą sytuacją :?
Pozdr
Może to głupio zabrzmi ale potrzebuje pilnie dziś 20zl na swoim rachunku. Musze zrealizować przelew do gościa za amortyzator i zabrakło mi tej śmiesznej sumy. Problem polega na tym że jak dziś mu nie przeleje to go nie będzie bo gdzieś wyjeżdża i tu się sprawa brzydko mówiąc pieprzy bo nie mam na czym jeździć :( Gość jest na tyle uparty że ma być cała suma czyli 540zł jeżeli będzie 520 to paczki nie wyśle bo "woli gdzie indziej sprzedać jak wróci..." Obiecuję jutro zwrot hajsu + 3 piwka no niech będzie 4 :twisted: Chodzi o mbank. Jeżeli ktoś naprawdę mógł by pomóc to proszę pw.
p.s. jestem zdesperowany tą sytuacją :?
Pozdr
Śmieszny jesteś. Nie ma pewności że oddasz. Wielu ludzi ma taką sytuacje podbramkową i nie żali się, ani też prosi o pomoc finansową na ogólnopolskim forum
Mi brakuje do nowej ramy 600zł na jutro, Pomoże ktoś?Nie!
Więc to kolejny temat z dupy
Mi brakuje do nowej ramy 600zł na jutro, Pomoże ktoś?Nie!
Więc to kolejny temat z dupy

[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
-
- Kontakt:
http://media2.pl/internet/33960-pozyczk ... wo.pl.html poczytajcie...
Ludzie mamy 21wiek trochę cywilizacji!!! Pozdro
Ludzie mamy 21wiek trochę cywilizacji!!! Pozdro