Fox 40 - Gdzie najlepiej kupić + 2 pytania
Fox 40 - Gdzie najlepiej kupić + 2 pytania
witam
pytanie pierwsze:
gdzie najlepiej szukac amora fox 40 ??
czy poprzez e-bay ?
warto ryzykowac kupowanie zza oceanu ??
w jakich widełkach cenowych takowy oscyluje ??
pytanie drugie:
czy gripy skrecane, ktore maja wewnatrz cos w rodzaju stelarza moge wysunac po kokolo 1cm z kazdej strony w celu poszerzenia kiery ??
pytanie trzecie:
mam napinacz e13 w rozmiarze 32-44
obecnie jezdze na blacie z przodu 42, zamowilem 38, nie zbyt duzy przeswit miedzy koncem blatu ( lancuchem ) a koncem rockringu bedzie w jaki kolwiek przeszkadzal ??
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz na moje pewnie błache pytania
pytanie pierwsze:
gdzie najlepiej szukac amora fox 40 ??
czy poprzez e-bay ?
warto ryzykowac kupowanie zza oceanu ??
w jakich widełkach cenowych takowy oscyluje ??
pytanie drugie:
czy gripy skrecane, ktore maja wewnatrz cos w rodzaju stelarza moge wysunac po kokolo 1cm z kazdej strony w celu poszerzenia kiery ??
pytanie trzecie:
mam napinacz e13 w rozmiarze 32-44
obecnie jezdze na blacie z przodu 42, zamowilem 38, nie zbyt duzy przeswit miedzy koncem blatu ( lancuchem ) a koncem rockringu bedzie w jaki kolwiek przeszkadzal ??
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz na moje pewnie błache pytania
gripskręcany trzyma się tylko na obejmach, więc jeśli wypuścisz z każdej str.1 koniec grip nie będzie trzymany z odpowiednią siłą, do tego siła z jaką będą musiały poradzić sobie "listki" plastiku na których trzyma się obejma będą wielokrotnie większe niż przy prawidłowym montażu.
Będziesz chyba musiał zmienić również rockring, pewnie masz ten:

łańcuch musi być dostatecznie blisko górnej prowadnicy zeby nie "tańczył" na blacie.
Będziesz chyba musiał zmienić również rockring, pewnie masz ten:

łańcuch musi być dostatecznie blisko górnej prowadnicy zeby nie "tańczył" na blacie.
Najlepiej takim obok księgarni, gdzie powinieneś nabyć słownik poprawnej polszczyzny i doczytać dział odnośnie używania wielkich liter. A i dział o ortografii się przyda. I dowiesz się ile stawia się znaków zapytania na końcu zdania. Same zalety a koszt znacznie mniejszy niż amortyzatora.
RoMio*Dh w sklepie.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
do modów !!!
o co wam chodzi ????????
kolo sie grzecznie pyta a Wy wioske robicie !!! zadaje normalne - proste pytania bo w takim celu jest forum !!!!~! steel2 czepiasz sie banału bez wnoszenia do tematu konkretu !!!!
zajmijcie sie laski lepiej dbaniem o słownictwo...i na rower marsz !!!
czasem macie racje ale tu zesraliście się na miękko
o co wam chodzi ????????
kolo sie grzecznie pyta a Wy wioske robicie !!! zadaje normalne - proste pytania bo w takim celu jest forum !!!!~! steel2 czepiasz sie banału bez wnoszenia do tematu konkretu !!!!
zajmijcie sie laski lepiej dbaniem o słownictwo...i na rower marsz !!!
czasem macie racje ale tu zesraliście się na miękko

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Steel2 jesli masz kłopoty ze zrozumieniem prostej wypowiedzi to nic nie poradze !!! nawijam tak jam mam w sercu, jesli nie czaisz to nie połapiesz tematu i nic z tego nie wypali... kropek i pytajników moge wklejac do woli, wali mnie to czy kogos to boli.. masz cos do tematu to podajesz na densfloor a jak szukasz kolegow to winszuje..
RoMio*Dh foxy za oceanem sa bardzo popularne i nie ma problemu dorwac w dobrym stanie amora, stac tu ludzi na serwis i nie boja sie go robic czesto. ostatnio kolega za 800 cad wyrwał w dobrym stanie po serwisie 40. nie pekaj , jak masz problem to pytaj bez obaw po to jest forum !!!
spaced sam w sklepie nie kupisz bo kase ciułasz a koledze młodemu tak radzisz ??? spoko
jaki kraj tacy terrorysci !!
RoMio*Dh foxy za oceanem sa bardzo popularne i nie ma problemu dorwac w dobrym stanie amora, stac tu ludzi na serwis i nie boja sie go robic czesto. ostatnio kolega za 800 cad wyrwał w dobrym stanie po serwisie 40. nie pekaj , jak masz problem to pytaj bez obaw po to jest forum !!!
spaced sam w sklepie nie kupisz bo kase ciułasz a koledze młodemu tak radzisz ??? spoko
jaki kraj tacy terrorysci !!
http://www.gravitycamp.pl
Nie chodzi o rozumienie, bo z tym nie mam najmniejszych problemów, chodzi o szacunek dla innych. Pisanie w sposób niegramatyczny czy z błędami ortograficznymi jest po prostu chamstwem w stosunku do innych użytkowników. Przykre jeśli tego nie rozumiesz, bo zawsze myślałem, że zaliczasz się do tych myślących.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]