Dobór suportu... pomocy
Dobór suportu... pomocy
Witam
Mam problem gdyż mam korbę Dartmoor Soho na isis i ramę bop stonebreaker i nie wiem jaki rozmiar suportu wybrać gdyż po prostu go nie znam był bym wdzięczny za poradę
Dzięki i pozdrawiam
Mam problem gdyż mam korbę Dartmoor Soho na isis i ramę bop stonebreaker i nie wiem jaki rozmiar suportu wybrać gdyż po prostu go nie znam był bym wdzięczny za poradę
Dzięki i pozdrawiam
Tak to wiem tylko nie wiem jaka ma być długość suportu, nie z przodu mam jedna zębatkę, z tyłu mam 8 zębatek ale wywaliłem przeżute i dałem napinacz łańcucha na prze ostatniej zębatce bo nie miałem kasy żeby kupić singla ale co to ma do rozmiaru suportu
Ogólnie to chce z mienić suport ponieważ mi się rozwalił w środku, do niego była zamontowana ta korba, zmierzyłem go z jednej końcówki do drugiej i wynik jaki mi wyszedł to 115 mm czy to jest poprawny wynik i co poza nim potrzebuje do wyboru suportu ??
Ogólnie to chce z mienić suport ponieważ mi się rozwalił w środku, do niego była zamontowana ta korba, zmierzyłem go z jednej końcówki do drugiej i wynik jaki mi wyszedł to 115 mm czy to jest poprawny wynik i co poza nim potrzebuje do wyboru suportu ??
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
No dobra ale jaki masz blat? bo w niektórych ramach 113 + 42z może nie podejść
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
eskimos28 Przy singlu na wolnobiegu czy driverze ma to bardzo duże wręcz znaczenie. Za długa bądź za krótka ośka = krzywa linia łańcucha = spadający łańcuch i jesteś w polu bo musisz zmieniać suport bo inaczej sobie nie pojeździsz.
Jak ktoś ma singla na kasecie bądź reduktorek to pół biedy bo zębatkę może sobie po całym bębenku przestawiać więc sobie linie dobierze.
Speed2 Edytuj posty bo już mnie 2 razy dzisiaj wkurzyłeś.
eskimos28 Trochę kultury.
Steel Wyluzuj i to co wyżej.
Jak ktoś ma singla na kasecie bądź reduktorek to pół biedy bo zębatkę może sobie po całym bębenku przestawiać więc sobie linie dobierze.
Speed2 Edytuj posty bo już mnie 2 razy dzisiaj wkurzyłeś.
eskimos28 Trochę kultury.
Steel Wyluzuj i to co wyżej.