haha i modzi teraz sami siebie pojechali, ziom zadal normalne pytanie itp.. a wy z igly widly robicie...
niestety ta strona to chamstwo w czystej postaci ze steelem na czele... na hcfr jestes odrobine kulturalniejszy....
apropo 3ciego pytajnika to mam dokaldnie ten sam napinacz i mam blat 38 i nie ma zadnych wolnych miejsc miedzy prowadnica a lancuchem... wszystko ladnie gra wiec nie wiem w czym problem
A ty jesteś głupi czy niedorozwinięty ? Pisz poprawnie, zwrócono Ci już uwagę. Tak trudno napisać poprawnie posta ? Wykracza to po za Twoje umiejętności ? To nie pisz wcale i skończ obrażać ludzi swoim chamstwem i brakiem poziomu intelektualnego. Chcesz pomocy a nie potrafisz nawet się wysilić by poprawnie posta napisać ?
Schodek nie masakra, tylko porządne wychowanie. Widać, że tego nie rozumiesz i koniecznie gonisz obecną hołotę jeżdżącą na rowerach. Tylko po co ?
Przeraza mnie to co ostatnio sie tutaj dzieje. Forum jest od tego, zeby wymienic opinie i - w razie problemu - dowiedziec sie czegos.
Tymczasem kiedy ktos ma problem ekipa moralistow ze Steelem na czele odpowiada ze najlepiej poszukac lub skorzystac z google. Podobnie ma sie sprawa z dzialem offtopic, gdzie ludzie sa besztani, bo zakladaja tematy "z dupy".
No to o czym, maja pisac na tym forum? O zawodach? To jest na glownej, komentarze tez sa. O zawodnikach? To samo. Niedlugo juz NIC tu nie bedzie, bo jest google i wyszukiwarka.
Chyba sie niektorzy mineli z idea "forum internetowego".
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
Uważasz, że jest sensowne zakładanie postów z pytaniami, na które odpowiedź znajdziesz w kilka sekund ? ( Często 1. link w google ).
Czy z informacjami, które są bez problemu dostępne na stronie producenta ?
Czy może też zakładać posta z pytaniem, na które odpowiedź została udzielona wielokrotnie na forum ?
Hmm, ja zawsze myślałem, że najpierw wypada się samemu pomęczyć choć trochę a dopiero potem pytać innych. Tak z szacunku do innych choćby. Bo dlaczego ma innym się chcieć pomóc, skoro autorowi się nie chce poświęcić nawet kilku minut na samodzielne znalezienie odpowiedzi i/lub poprawne napisanie tematu w języku ojczystym ?
I dlatego pytania banalne, głupie lub po prostu powtarzające się warto odesłać do google czy magicznego przycisku "szukaj" a leni należy po prostu gonić. Ludzie mają rozum, to dlaczego tak panicznie boją się go używać ? Przecież to nie boli.
morthias chodzi po prostu o to że internet "tworzy" ludzi którzy żerują na doświadczeniu innych zamiast samemu choć trochę pomyśleć, google, czy własny warsztat jest lepszą(choć niekiedy trudniejszą) drogą, bo uczy samodzielności. Pisanie składnią, bez błędów ort. po prostu poprawną polszczyzną na forum publicznym jest konieczne, wystarczy wysilić się i zadać sensowne pytanie (nie koniecznie skomplikowane czy elokwentne) zdanie. Pamiętam do dziś jak pani z polskiego czerwieniła moje dyktanda, gdzie zdania zaczynały się z małej literki itd. teraz też nie jestem królem ortografii, ale w necie staram się pisać poprawnie.
Powiedz jak Ci się czytataki post:
Wklejony z innego tematu
Też kupiłem niedawno suport Giga Pipe Team DH i po kilku tygodniach jazdy nie wiem dlaczego ale mi się poluzował i było to samo na początku chrupanie a potem szczelało...
Ale okazało się że jest nie dokręcony poluzował się Twisted Evil
Jednak że się niczym nie przejmuje iż stanie się coś z nim odsyłam na gwarancie i przysyłają mi nowy Twisted Evil
Steel2 mam lape w gipsie i klikam z rozwalonej klawiatury !!! boli Cie to ze nie wstawiam polskich robaczkow ??
Steel2 pisze:Hmm, ja zawsze myślałem, że najpierw wypada się samemu pomęczyć choć trochę a dopiero potem pytać innych. Tak z szacunku do innych choćby. Bo dlaczego ma innym się chcieć pomóc, skoro autorowi się nie chce poświęcić nawet kilku minut na samodzielne znalezienie odpowiedzi i/lub poprawne napisanie tematu w języku ojczystym ?
tak na marginesie jak smigasz na rowerze po trasach to po swoich czy zrobionych przez kogos???
forum nigdy nie miało na celu uczenia pisowni i gramatyki tylko powstalo w celu informacyjnym...jesli ktos czuje ze go taka forma kaleczy to niech sie wyloguje !!!
błazenada !!
Bombell nie pękaj z tym zamykaniem, jest ciekawa rozmowa mimo ze bolesna
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!