[Szczyrk] Wujo co szyje ciuchy
-
- moderator
- Kontakt:
[Szczyrk] Wujo co szyje ciuchy
Witam,
Niedawno w Kluszkowcach mialem przyjemnosc porozmawiac z pewnym wujem zajmujacym sie produkcja ciuchow na rower. Jezeli ktos ma kontakt do niego, albo pojawi sie sam poszukiwany to bardzo prosze o kontakt na PRIV
Niedawno w Kluszkowcach mialem przyjemnosc porozmawiac z pewnym wujem zajmujacym sie produkcja ciuchow na rower. Jezeli ktos ma kontakt do niego, albo pojawi sie sam poszukiwany to bardzo prosze o kontakt na PRIV
Szyja spodenki do fr i typowe do dh, panty maja być 2 rodzaje: na trasy błotniste z materiału o grubszej gramaturze tak żeby mieć zadek suchy i na cieplejsze dni ze świetna wentylacja z cieńszych materiałów.Kolory wybierasz sobie sam. Ciuchy są szyte wg rozmiaru czyli nie popularne s,m,l,XL ale podajesz swój rozmiar powyżej kolana, pachwiny i pasa wiec nie ma możliwości ze spodenki są za ciasne "na dupie" czy w innym miejscu.Spodenki są szyte i wykrawane całkowicie ręcznie w naszym rodzimym kraju.Zamki są laminowane jak w większości lepszych kurtek outdoorowych wiec możliwość przemoknięcia jest mniejsza. Dostępne są tez casualowe T-shity z motywami rowerowymi robione na koszulkach marki fruit of the loom. Nadruki są z bardzo mocnego flocku. Nadruki ze znaczkiem "stigmy" sa tez umieszczane w niektórych miejscach na spodenkach i pantach.
Powiem szczerze ze spodenki nie odbiegają od produktów Royal, i nie osmiele sie powiedziec ze sa nawet lepsze. Gdy zobaczyłem prototyp spodenek do dh w ciemno wybierając kolory zamówiłem spodenki do fr. Cena nie jest zabójcza nie spladruje Ci portfela.
Oto namiar na goscia z ktorym mozesz pogadac o cenie i o dogłebszej specyfikacji:
Marcin gg: 561146
Powiem szczerze ze spodenki nie odbiegają od produktów Royal, i nie osmiele sie powiedziec ze sa nawet lepsze. Gdy zobaczyłem prototyp spodenek do dh w ciemno wybierając kolory zamówiłem spodenki do fr. Cena nie jest zabójcza nie spladruje Ci portfela.
Oto namiar na goscia z ktorym mozesz pogadac o cenie i o dogłebszej specyfikacji:
Marcin gg: 561146
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
-
- Kontakt:
tylko to http://www.pinkbike.com/photo/3315064/ prototyp, puki co taką tylko fote posiada.
www niestety brak, mozna powiedziec w trakcie budowy...
www niestety brak, mozna powiedziec w trakcie budowy...
first learn to be humans then learn to ride bike!!!