UMF vs A-GANG
UMF vs A-GANG
czyli....co lepsze ....
tak na serio to zaczynam swoją przygodę w dualu....i pytanie brzmi.....
ktora ramka lepsza na schody, hopy (przede wszystkim) , dropy i do zabawy na biku ;) ???
Merida UMF vs Author a-gang
tak na serio to zaczynam swoją przygodę w dualu....i pytanie brzmi.....
ktora ramka lepsza na schody, hopy (przede wszystkim) , dropy i do zabawy na biku ;) ???
Merida UMF vs Author a-gang
brak podpisu ;P
hmm do samego dualu i scigania 4crossu lepszy bedzie a-gang ale do streetu schodkow hopek dirtowych trialowania itd. to polecalbym umf'a ale ja bym sie bardziej zastanawial pomiedzy umf a dragstarem chyba ze koniecznie chcesz wybierac pomiedzy umf a a-gang
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
-
- Kontakt:
yyyyyyyy a gang 16,5 jest fajny, jezdze na nim z eneską i daje radę. fajnie sie lata, na stricie tesz pociska, kwestia jaka rame chcesz bo umf jest chyba troche krótszy, chyba że a gang 14, 5 to sobie porównaj, z eneska jest troche długi ale geometria jest fajna, duże speedy nie robia problemu, jest spokojny, nie nerwowy, a przy tym wystarczająco zwrotny , mocna rama bo w lasku wolskim urwałem suport na 1 chopie a rama nic
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
oka dzieki za odpowiedzi.....
a tam qrna do kolegów na górze...... qwa domo nie poweidzialem ze jade na dirt na murkach i sie nie przypierdalaj :P tylko ze potrzebuje ramki uniwersalnej to pomykania tu i tam, na hopy, qwa domki i murki, bo nie chce ograniczac sie tylko do dirtu
pozdro :P
a tam qrna do kolegów na górze...... qwa domo nie poweidzialem ze jade na dirt na murkach i sie nie przypierdalaj :P tylko ze potrzebuje ramki uniwersalnej to pomykania tu i tam, na hopy, qwa domki i murki, bo nie chce ograniczac sie tylko do dirtu
pozdro :P
brak podpisu ;P
kolo w drop in miał nowego P.3 :)
to FixXxeR powiedz jeszcze, że do jednej z tych ram chcesz założyć psyloka sl tulio, nie jesteś w sumie niski i nie będę się dziwił jak qpisz umf'a i będziesz jeździł "na kole" :]]], pozdrower
Nie Jeździsz, Nie Żyjesz...
-
- Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
- Kontakt:
UMF rulez jeżdże na nim już ponad rok i jest zajebista krótka i ta zajebista kontrukcja wsumie budowa jest oparta na swego rodzaju trapezie... a jedyne co mi się w tej ramie uszkodziło to opona tylnia wytarła lakier jak koło i sie scentrowało ale pozatym ciężko ją zakatować!
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Akurat mam takie szczescie ze moi "bliscy" kkoledzy maja... UMF 16 cali UMF 14 cali i a ganga 14 cali wiec z nich wszystkich dla mnie (wysokiego)... najlepszty UMF 16 cali a potem a gang 14 cali... ps jezdzilem na a gangu 16 cali ale jest moim zdaniem ze zjebana geometria.
A Umf 14 cali juz dla nei za krotki :)... (183 cm :) )
Ale 16 cali jest MIODZIO I polecam u nas sa 3/4 umf y i zadne jeszcze nie pekl :]
A Umf 14 cali juz dla nei za krotki :)... (183 cm :) )
Ale 16 cali jest MIODZIO I polecam u nas sa 3/4 umf y i zadne jeszcze nie pekl :]
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
umf???
nie wiem jak to sie dzieje--ale sam osobiscie polamalem 2 umf---pekaja pod dolna rura w okolicach glowki---waze niecale 80kg ..i nie uwazam zebym jakies spejlane loty uskutecznial...2 polamalem wymienilem na gwarancji na 3 i sprzedalem to gowno------nigdy wiecej zadnej meridy....mattsy tez regularnie sie lamaly.....w wawie w plusie sami sprzedawcy po cichu smieja sie z frajerow co biora UMF I INNE .........szczerze odradzam--tym bardziej ze w cenie 800,900pln tak jak stoja te ramki---jest ogromny wybor sprzetu...........a na allegro jest konka bez minimum....