Jak zabić nude?
Jak zabić nude?
Za kilka dni wyjeżdżam na wakacje czekam mnie bardzo długą, i meczącą jak podejrzewam podroż. Będzie ona trwała ponad 30h:/ I to w autobusie.
Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak przeżyć coś takiego.
Oczywiście muzyka, jakaś gazeta ale po 3,4 godzinach to się nudzi, wiec co potem?
Pewnie najlepiej było by się upić i spać:D i pewnie bym tak zrobił jakby nie to ze biorę antybiotyk.
Jestem ciekaw waszych sposobów.
pozdr :)
Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak przeżyć coś takiego.
Oczywiście muzyka, jakaś gazeta ale po 3,4 godzinach to się nudzi, wiec co potem?
Pewnie najlepiej było by się upić i spać:D i pewnie bym tak zrobił jakby nie to ze biorę antybiotyk.
Jestem ciekaw waszych sposobów.
pozdr :)
http://konapike.digart.pl/
konapike zabij ją na smierć ;0) wez biblię i ucz sie na pamięć. Mozesz tez nauczyc sie robic na drutach, skarpetki albo sweter...
Inteligetni ludzie nigdy się nie nudzą, nawet gdy są sami ze sobą...
wez dobra ksiązkę i po sprawie...jak sie postarasz to calaka ogarniesz.
Inteligetni ludzie nigdy się nie nudzą, nawet gdy są sami ze sobą...
wez dobra ksiązkę i po sprawie...jak sie postarasz to calaka ogarniesz.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
konapike nie wiem co za problem. Ksiazka/Kimanie/Film na laptopie/Muzyka/Gazety/Rozmowy z towarzyszami podrózy i nie ma problemu. Upijanie na tak długiej podrózy jest głupie jak cholera. Jak jeszcze głupim szczylem byłem to caly wyjazd snowboardowy tak zaplanował i skonczylo sie tym, ze wszyscy mieli kaca jeszcze w autobusie.
BTW. Gdzie ty 30h jedziesz? Do Francji koło 20 jechałem, do Londynu cos koło 24. Hiszpania?
BTW. Gdzie ty 30h jedziesz? Do Francji koło 20 jechałem, do Londynu cos koło 24. Hiszpania?
Zgadzam sie z resztą. Zrzuć sobie jakiś film na telefon, fakt rewelacji podczas oglądania nie ma, ja mam wyświetlacz 2,2 cala i nie jest najgorzej. Dobra książka albo spanie. Laptop też nie głupi pomysł ale najlepsza jest rozmowa z innymi ludźmii wtedy czas Ci szybko minie.
Aaaaa no i miłego wypoczynku
Aaaaa no i miłego wypoczynku

Google.pl prawdę Ci powie.
Dobra Ciekawa książka! To mój faworyt, zależy oczywiście co lubisz. Ja polecam Harlana Cobena i może jeszcze F. Forsytha. Dobry film, ale jest problem z odtwarzaniem itp. btw w autobusie przeważnie jest wyświetlany jakiś film itp.
Zawsze można sobie jakoś zorganizowac czas itp. Mnie ostatnio kolega wciągnął w układanie kostki rubika wciąga jak cholera. można Pograc w karty z towarzyszami podróży np. poker dobierany albo coś bardziej wymagającego.
Pozdrawiam
Zawsze można sobie jakoś zorganizowac czas itp. Mnie ostatnio kolega wciągnął w układanie kostki rubika wciąga jak cholera. można Pograc w karty z towarzyszami podróży np. poker dobierany albo coś bardziej wymagającego.
Pozdrawiam
http://tiny.pl/5p2t
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
GG w telefonie albo net na laptopie lub jakaś gra ;p
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/