Gdzie dostanę tłumiki do boxxera ?
Gdzie dostanę tłumiki do boxxera ?
jak w temacie.
z racji tego ze moje dotychczasowe tłumiki są już raczej do d..y to muszę zaopatrzeć się w nowe.
gdzie najlepiej ich szukać ? napisałem do harfy i czekam na odp.
potrzebuję tłumika odbicia oraz kompresji.
model boxxera: 2003-2004
z racji tego ze moje dotychczasowe tłumiki są już raczej do d..y to muszę zaopatrzeć się w nowe.
gdzie najlepiej ich szukać ? napisałem do harfy i czekam na odp.
potrzebuję tłumika odbicia oraz kompresji.
model boxxera: 2003-2004
nie wiem gdzie mozesz dostac takie tlumiki..raczej nie rozdaja ich nigdzie... ale moze ktos ci sprzeda ewentualnie....
a tak na powaznie..skoro wiesz ze trzeba ich szukac u dystrybutora to po co pytasz tutaj? zadajesz pytanie na ktore znasz odpowiedz i sam ją podajesz w poscie...
w zadnym sklepie nie ma takich rzeczy na miejscu bo musieliby miec gigantyczny magazyn czesci ktore prawdopodobnie by sie nie sprzedaly.. dlatego jest dystrybutor...
ewentualnie mozesz poszukac na gieldach itp moze ktos ma rozwalonego boxxa i ci tlumiki sprzeda....
a tak na powaznie..skoro wiesz ze trzeba ich szukac u dystrybutora to po co pytasz tutaj? zadajesz pytanie na ktore znasz odpowiedz i sam ją podajesz w poscie...
w zadnym sklepie nie ma takich rzeczy na miejscu bo musieliby miec gigantyczny magazyn czesci ktore prawdopodobnie by sie nie sprzedaly.. dlatego jest dystrybutor...
ewentualnie mozesz poszukac na gieldach itp moze ktos ma rozwalonego boxxa i ci tlumiki sprzeda....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Kupowanie nowych się raczej nie opłaca, możesz zapolować za to na używane. Swego czasu na allegro wisiała długo aukcja z wieloma częściami do starych boxxerów. Tutaj masz kontakt do gościa który to sprzedawał: tel: 500250350, gg: 9021. Może akurat coś jeszcze mu zostało. Powodzenia!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
to że napisałem "potrzebuje tłumiki do boxxa" nie oznacza, że chcę je za free ...XXX pisze:
nie wiem gdzie mozesz dostac takie tlumiki..raczej nie rozdaja ich nigdzie
no bez jaj.... U nas za darmo nawet nikt ci w mordę nie da. Wiadomo że chodzi o zakup
KaKTuSSS dzięx za namiary. kojarzę aukcję kolesia, ale chyba mu konto skasowali na allegro a zakończone jego aukcje już są w archiwum. fajnie ze masz namiary. dziex
yyyy....troyo pisze:to nie znaczy ze warto w to w ogole inwestowac
nie inwestuje w niego, bo mi dziala i się nie psuje:)
04 a 06 ceną rózni się znacznie.
Osobiscie bym wolał boxxera z 2009:) 2006 przy 2009 to przedpotopowy widelec;p
(to tak nawiązując do przedpotopowych sprzętów).Dzisiejszy super extra wyczesany boxxer za 5 -6 lat bedzie chodził po 500zl, pewnie boxxer 2014r.będzie bardziej wyczesany od 2009 a 2006 to już tylko wstyd założyć będzie:)
Reasumując:
Jakbym JA albo conte23 miał kasę na 2006 lub 2009 boxxerka, to bym go kupił.
Z racji że kasy nie mam, jeżdze na 2004 i jeździł będe aż nie będę miał zastrzyku gotówki.
Pozdro dla wszystkich:)
http://www.bikeaction.pl/?menu=f9597126 ... 010e4c2280
cena ok 190zł.
Steel2 pisze:
speedy - ależ bajki opowiadasz. Z Harfą kontakt jest bezproblemowy,
taaa...
no to widocznie pecha miałem.
Raz jak chciałem się dowiedzieć o dostepność i cenę osi do PIKE.
Drugi raz jak pytałem o cene goleni dolnych do PIKE.
Za pierwszym razem odpowiedzi na maila nie dosytalem wogóle.
Za drugim razem też na maila nie odpowiedzieli, a jak zadzwoniłem, dowiedziałem się tylko że owszem , golenie są, ale po cene mam sie zgłosić do ich najbliższego sklepu z ich produktami.
Więc bajek nie opowiadam, ale pisze to , czego doświadczyłem.
Widać nie tam gdzie trzeba maila wysyłasz i pytasz nie tego kogo trzeba. Nie wierzę byś zadzwonił do serwisanta RS i nie dostał odpowiedzi w ciągu kilku min.
Zresztą jak byś do mnie maila napisał z takim błędami jak w Twoim poście, to bym olał dokumentnie i też byś odpowiedzi nie dostał.
Zresztą jak byś do mnie maila napisał z takim błędami jak w Twoim poście, to bym olał dokumentnie i też byś odpowiedzi nie dostał.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
i to jest ten super bląd? mugłbym napisać wogule, rzebym tak się naumiał:)
spacja mie nie wskoczyła, tak samo jak z literowka,Mam łapy jak małpa a klawisze w laptopie sa wielkości mojego paznokcia od małego palca.
Trzymaj sie tematu.
Mam swoje zdanie.
Coś Ciebie łączy z Harfą?
A wracając do tematu:
1.Przyznaję , nie wiem na jaki adres wyslalem maila, bo było to z 3-4 lata temu.
2.Nawet jesli bym wysłał maila na adres samego sklepu, a nie serwisu, powinni. przekazać maila do odpowiedniego działu (jeśli komus zależy na kliencie, to tak pokieruje poczta , żeby nadawca otrzymał odpowiedź na zadane pytanie.
Ja jestem ciekaw czy kolega dostanie odpowiedź.
Obym sie nie mylił....
spacja mie nie wskoczyła, tak samo jak z literowka,Mam łapy jak małpa a klawisze w laptopie sa wielkości mojego paznokcia od małego palca.

Trzymaj sie tematu.
Mam swoje zdanie.
Coś Ciebie łączy z Harfą?
A wracając do tematu:
1.Przyznaję , nie wiem na jaki adres wyslalem maila, bo było to z 3-4 lata temu.
2.Nawet jesli bym wysłał maila na adres samego sklepu, a nie serwisu, powinni. przekazać maila do odpowiedniego działu (jeśli komus zależy na kliencie, to tak pokieruje poczta , żeby nadawca otrzymał odpowiedź na zadane pytanie.
Ja jestem ciekaw czy kolega dostanie odpowiedź.
Obym sie nie mylił....