Elo:)
Słyszeliście już o nowościach RST?, mianowicie wypuścili oni nowe widły o nazwach
"SLOPE" i "TITAN 15".
Slope: http://www.rst.com.tw/ct/product/produc ... 9280652064
jak dla mnie to troszke launcha mi przypomina, ale chyba buster troche inny.
No i ? To sobie naklejkę zmień, jak nazwa Ci przeszkadza. Ważne jak będzie działać, może się okazać, że bdb. W widelcach żadnej magii nie ma i większość konstrukcji jest prosta jak budowa cepa.
Steel2, w zasadzie masz racje, ale rst to nie jest marka z dobra renoma (moim zdaniem), tak samo jak santoury,osobiscie nie spodziewam sie rewelacji, nawet jak bedzie fajnie chodzil to jeszcze jest kwestia wytrzymalosci sterowki i korony.
quilong- hahaha:D A jezdziles kiedys na RST? Na ktoryms z lepszych modeli? Bo, ze polamales gile, czy cape to kazdy umie! Ja akurat mam rst storma z 2008 i nic zlego o wytrzymalosci nie mozna powiedziec! Jest mocny, sztywny, masywny i napewno jeszcze dlugo bedzie dawal rade. Po 3miesiacach jazdy jedynie uwazam, ze praca moglaby byc nieco lepsza, ale to sie stuninguje.
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Może się wypowiem, ale mówcie na temat żeby nie robić offtopu - piszcie co myślicie na ten temat, czy coś sensownego, a nie tylko gadanie "rst to rst" - bo tu wykazujecie swój totalny brak znajomości tej marki. Otóż RST nabiera siły i wypuszcza coraz lepsze amorki, mój przykład który ujeżdżam - RST Space Jump.
no nie wiem ale moja kolezanka wygiela sterowke w pierwszy dzien po kupnie storma, po nie dolocie ktory poszedl bardziej w rame, z reszta wcale sie nie dziwie bo ta sterowka jest strasznie chuda, a praca to ujdzie w tloku ale bez szalu, na dodatek miekki a nie ma regulacji twardosci:D zreszta to r1 tez ma korone maksymalnie odchudzona a spaca nie widzialem w akcji nigdy , nigdy nie mialem nic przeciwko rst bo sam kiedys mialem gile i jakos sie trzymala, jednak za kase kolo 1k to na dzien dzisiejszy podarowalbym sobie rst
Ja mam ale już na nim nie jeżdżę RST Delta xl ! Stary amor, w 2001 roku kosztował 1600zł i wytrzymałości mu nie brak. Ścianka sterówki ma ok 2mm lub więcej, aż nie mogłem wbić gwiazdki. 127mm skoku troszkę mało ale po lądowaniu na przodzie z siedmiometrowej hopy nic się nie działo. Lagi chyba ma 32mm.
Kiedyś to robili naprawdę super amortyzatory i nie liczyli się z każdym gramem jak teraz. Z DH robi się xc. Dlaczego kiedyś 888 było super a teraz najwyższe modele się krzywią?
Dziś mam shivera i mimo iż ma 8 lat nic się z nim nie dzieje w przeciwieństwie do innych nowych 888. RST ma złą opinie ponieważ jakiś Launch nie jest do skoków.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
popieeel nie jeżdziłeś nie wypowiadaj się
jesli porównujesz Rst za 130 złoty do Rst za 800 złoty to duuużo się mylisz...
Miałem okazje na takim czymś sie przejechac i mimo wielu negatywnych opini i stereotypów byłem pod wrażeniem...
Wiekszośc ludzi kojarzy Rst z Gilą tak samo jak Suntoura z Duro ...
wojtasu a skad wiesz ze nie jezdzilem, tez mialem okazje jezdzic na tym co nie zmienia faktu ze to badziewie jezeli gnie sie sterowka jak lyzka aluminiowa
pierdolicie wszyscy o tym RST a żaden z was nie jeździł, wszystkie RST SPACE tegoroczne które wyszły od polskiego dystrybutora(Velo.com.pl) jeżdżą po dziś dzień, a są używane w dircie i slopie
na Titanie ze zwykłą ośką 10mm jeździł w dircie Elvis i też mu się trzymał, pękł dopiero przy takim jebnięciu przy którym Bocianowi kiedyś Argyle poszło a trzeba pamiętać że ten Titan nie jest przeznaczony do Dirtu a sporo dawał rady!