Od pewnego czasu zastanawiam się nad zmaina napędu. Chciałem kupić przerzutke. Mój budżet nie jest za duży więc chciałbym taka przerzutke która będzie w miare dobra ale i w cenie. Najlepiej jakby miałą krótki wózek.
Pewnie każdy powie poszukaj Srama'a ale może ktoś ma inna alternatywe.?
Wybór masz straszny - chyba tylko SRAM 3.0 Po drugie do takich dyscyplin to byś musiał dorzucić na moje z przynajmniej 100zł,aby to sie dobrze sprawdzało.
Pablo666 Doskładaj trochę i kup sore. http://rowerowy.com/czesci/przerzutka_tyl/sora_ss
Jest to na prawdę spoko przerzutka. Wiadomo nie pancerna ale przy twoim budżecie to raczej nic innego nie znajdziesz. Bo nie ma 'dobrej' przerzutki za 50 zeta.
Mam sore i biegi jakoś tam wchodzą, nie lata okropnie (porządna osłonka i mi nic nie puka) , w dodatku ma krótki wózek.
Innej opcji nie widzę.
Po rozmowie ze znajomym doszedlem do wniosku ;D ze zbieram i kupuje Srama... choc mialbym sie meczyc na singlu jeszcze pare tygodniu to nie kupie shimano.
Manetke srama gdzies sie wykmini.. nie koniecznie nowa bo to sie nie oplaca ale uzywke w dobrym stanie gdzies znajde.. przeciez nie bede sie w shimano pakowal..
na rowerowym powinny byc jeszcze x9 2006 za 90~ zl. przerzutka sram x5 krotki wozek i heja.. to samo lancuch i kaseta, sram i tylko sram. nic z shimano nie bierz (gowno)
street-fighter pisze:
o wypraszam sobie! alivio zle nie jest, mam osprzet alivio w 2 rowerach xc
ile maja przebiegu? )
hajsik pisze:Chyba z ciebie...
mialem lancuch hg73, przerzutki alivio itp i wszystko gowno. lancuch sie co 10 min zrywal a przerzutka jak szalona walila co rame i w ogole ne napinala lancucha. pozdro.