Marzocchi 66 RC2X - ustawienie
-
- Kontakt:
Marzocchi 66 RC2X - ustawienie
Witam! Niedlugo powinienem miec w.w amortyzator i poniewaz ma duzo regulacji, chcialbym sie Was zapytac "jak sie do tego zabrac". Czyli co ustawic najpier, jednoczesnie itp. idt. Prosze o pomoc
[S] 2x Grimeca Sys 12 + 2x tarcza 203 + adaptery
-
- Kontakt:
zalezy jaka prace lubisz? jesli dosc twardo bez bujania to troche kompresji sie przyda.. jesli wolisz jak najplynniejsza i miekka prace to kompresja na min. tlumienie wedlug upodoban no i jak bedziesz mial miekko ustawiony amor to nie zapomnij podkrecic tego kartusza X czy jak to sie zwie... chodzi o kompresje konca skoku zeby amorek nie dobil ci...
ja mam co prawda 888 ale tez RC2X i mam kompresje na min. kompresje konca skoku tak na polowe tlumienie tak zeby nie odbijalo za szybko ani nie mulilo i twardosc tak na polowe...
ja mam co prawda 888 ale tez RC2X i mam kompresje na min. kompresje konca skoku tak na polowe tlumienie tak zeby nie odbijalo za szybko ani nie mulilo i twardosc tak na polowe...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645